Tootevalik
Rohelised rosinad, TRS, 100g
Bränd: TRS
  • Uus
Rohelised rosinad, TRS, 100g
  • Rohelised rosinad, TRS, 100g
  • Rohelised rosinad, TRS, 100g

Rohelised rosinad, TRS, 100g

Bränd: TRS

Rohelised rosinad on eriti puuviljased ja magusad.

Enamasti pärit Vahemere piirkonnast, kuid seda maitsvat vilja korjatakse ka idas ja Aasias.

Aasias lisatakse neid sageli piimariisi või pudrude hulka ja kasutatakse kookide kaunistamiseks.

197 €
Saadavus: 20 Kogus
Tootekood: A-2264

Rohelised rosinad on eriti puuviljased ja magusad. Enamasti pärit Vahemere piirkonnast, kuid seda maitsvat vilja korjatakse ka idas ja Aasias. Aasias lisatakse neid sageli piimariisi või pudrude hulka ja kasutatakse kookide kaunistamiseks.

Rohelised jahubanaanid on hea raua-, kaaliumi- ja seleeniallikas ning sisaldavad ka A-vitamiini ja mõningaid B-vitamiine. Nad on kasulikud kõrge vererõhu, vedelikupeetuse, kõhukinnisuse ja aneemia korral. Nende kõrge kütteväärtus muudab need ideaalseks vahepalaks inimestele, kes teevad sporti.

TRS rohelised rosinad. Need mahlakad ja mahlakad rohelised rosinad on suurepärane maiuspala, mida võib nautida eraldi või kasutada mitmekülgse koostisosana mitmesugustes kulinaarsetes roogades.

Peamised omadused:

TRS rohelised rosinad on erilise rohelise värvusega, mis eristab neid traditsioonilistest tumedatest rosinatest. Hele toon lisab roogadele ja suupistetele erilise visuaalse atraktiivsuse.

Looduslik magusus: rohelised rosinad on looduslikult magusa ja kergelt vürtsika maitsega. Nende magusus tuleneb viinamarjades sisalduvast looduslikult kontsentreeritud suhkrust, mis muudab need tervislikumaks alternatiiviks töödeldud suhkrule suupistete ja magustoitude valmistamisel.

Kõrge toitainete sisaldus: rosinad on üldiselt kontsentreeritud vitamiinide, mineraalainete ja antioksüdantide allikas. Need annavad energiatoidu ja võivad aidata kaasa igapäevasele toitainete tarbimisele.

Suupiste ja toiduvalmistamine: TRS rohelised rosinad on suurepärane suupiste, mida saab nautida igal ajal päevas. Neid saab kasutada ka mitmetes kulinaarsetes rakendustes: leibades ja muffinites, salatites, riisitoitudes ja chutney's, et saada magusamat ja tekstuursemat maitset.

Küpsetised ja magustoidud: lisage neid rohelisi rosinaid küpsetistele, kookidele ja muudele magustoitudele. Nende ainulaadne värvus võib teie loomingut esile tõsta.

Allergeenid.

Toiteväärtused 100 g kohta:

1046kJ/250kcal

Rasv: 0,2 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0 g

Süsivesikud: 32 g, millest suhkrute sisaldus: 0 g

Lõhnaained: 1g

Valgud: 1g

Sool: 0 g

Koostisosad: rohelised rosinad.

Säilitustingimused: säilitatakse suletud kotis jahedas ja kuivas kohas temperatuuril 2-25°C.

Netosisaldus: 100g

Päritoluriik: India

Tootja: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Ühendkuningriik

Päritoluriik:
Iraan
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud