Tootevalik
Näomask kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Näomask kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Näomask kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml
  • Näomask kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Näomask kuivale ja tundlikule nahale Antiage, Rasayana Biocosmesi, 60ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

"ProAge kreemjas näomask on pehme tekstuuriga ja seda on meeldiv peale kanda. See sisaldab niisutavate, puhastavate, antioksüdantide ja vananemisvastaste toimeainete segu.

See puhastab õrnalt kuiva ja tundlikku nahka, ilma seda kuivatamata. Sobib tundlikule nahale.

Ayurveda toimeainetega kurkumast, trifalast ja sandlipuust toonuse ja värskenduse saavutamiseks.

1709 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: RSYN-017
Hetkel laost otsas


AIAB 6 kuud pärast avamist

"Holudi ProAge näomask kuivale ja tundlikule nahale on pehme tekstuuriga kreemjas näomask, mida on meeldiv peale kanda.

See sisaldab niisutavate, puhastavate, antioksüdantide ja vananemisvastaste toimeainete segu.

ProAge Holud näomask sobib ideaalselt kuiva ja tundliku naha õrnaks puhastamiseks, ilma seda kuivatamata, jättes näole värske, niisutatud ja toniseeritud tunde. Sobib tundlikule nahale.

Bentoniitsavi (remineraliseeriv), riisitärklise (rahustav) ja tsinkoksiidi (antiseptiline ja rahustav) koostoime puhastab ja imab rasu, ilma et see kuivataks, säästes samas tundlikke piirkondi.

Niisutav ja vananemisvastane hüaluroonhape aitab nahal püsida niisutatuna ja värskena. Puuviljade oligosahhariidid annavad niiskust, ilma et see tunduks rasvane. Toitev seesamiõli ja sheavõi hoiavad naha pehme, samas kui bisabolooli ja sandlipuu koos kummeli ja damaskuse roosiga aitavad leevendada punetust.

Ayurveda toimeained kurkum (põletikuvastane ja puhastav), triphala (antioksüdant ja toniseeriv) ning sandlipuu (põletikuvastane, antibakteriaalne ja antioksüdant) on liitlased toonuse ja värskuse saavutamiseks.

Ayurveda päritolu

Kurkumal, mida Ayurveda peab Rasāyana (noorendav ravimtaim), on lai valik naha omadusi: antibakteriaalsed, antimikroobsed, antioksüdandid ja põletikuvastased omadused. See on näidustatud tundliku naha, punetuse, sügeluse ja määrdunud naha puhul. Puhastavad, mürgistavad, puhastavad ja kaitsvad omadused.

Triphala on iidne polüherbaalne vahend, mis koosneb 3 Rasayana viljast: Amalakī, Bibhitaka, Haritakī. Rikkalikult looduslikke antioksüdante sisaldav ravim toimib pikaealisuse edendajana ja on võimeline taastama kolme organismi reguleeriva dosha tasakaalu. Nahale on sellel tugevalt toniseeriv toime.

Roosivesi on sobiv koostisosa kõikidele nahatüüpidele. Rikkalikult antioksüdante sisaldav roosivesi sobib ideaalselt küpsele nahale, kuna see elustab ja toniseerib seda. See aitab leevendada punetust tundlikul ja kuival nahal. Tänu antibakteriaalsetele ja põletikuvastastele omadustele sobib see ka rasusele või määrdunud nahale. Ayurveda järgi on see eriti kasulik Pitta dosha'ga seotud probleemide (punetus, ärrituvus ja tundlikkus) leevendamiseks.

Liivapuu on Ayurveda Rasayana (noorendav) taim.

Sellel on vananemisvastased, rahustavad ja värskendavad omadused. See parandab jume ja naha sära. Rikkalikult antioksüdante sisaldav, on ideaalne liitlane küpsele nahale, kuid sobib kõikidele nahatüüpidele, kuna tal on põletikuvastased omadused tundliku naha punetuse korral, antibakteriaalsed, antiseptilised ja adstrigeerivad omadused rasusele ja määrdunud nahale ning pehmendavad omadused kuivale nahale.

Seesamiõli kasutatakse Ayurvedas dosha vāta (kuiv, karge, punnis, küpsenud, küpses nahas) probleemide leevendamiseks.

Rikkalikult rasvhappeid, mittetoituvaid aineid, mineraalaineid, vitamiine ja valke sisaldav seesamõli toidab ja kaitseb nahka.

Tekstuur ja kasutamine

Kreemjas tekstuur ja lihtne kasutada. Ei kuivata pealekandmise ajal (10 minutit). Pärast loputamist on nahk pehme, toidetud ja niisutatud.

Holud ProAge näomaski kuivale tundlikule nahale saab lisada konkreetse näohoolduse juurde ja seda saab kasutada ka mitmekordseks maskeerimiseks, st erinevaid maske võib kanda erinevatele näopiirkondadele, nt:

* t-tsooni (otsmik, nina, lõug) näomaski segatud rasusele nahale;

* Näomask kuivale tundlikule nahale tundlikul põsepiirkonnas.

Näpunäiteid kasutamiseks

Kandke toode ühtlaselt puhtale nahale, vältides silmade ja huulte piirkonda (limaskesta). Jätke nahale 15 minutiks. Loputage hästi maha. Järgige tavalist Rasayana näohooldusrutiini.

Väga kuuma ja kuiva ilmaga võite säilitada maski niisutatuse kasutamise ajal, pritsides näole oma valitud ProAge Ayurveda vett Dhatri (rahustav) ja Tulasi (puhastav) vahel.

Holud maski mõju suurendamiseks pihustage enne maski kasutamist oma nägu ProAge Ayurvedicu rahustava Dhatri veega.

Märkus: Kreemi sisu võib transportimisel nihkuda küljele, mistõttu võib tekkida "auk". Ärge muretsege, tootest ei ole puudust! See on normaalne, kuna alumiiniumpurk mahutab kuni 70 ml ja kreem on 60 ml, seega ei jõua sisu purgi servani ja kreem võib transportimise ajal küljele liikuda.

Koostisosad (INCI): Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Bentonite, Rosa Damascena Flower Water*, Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Sesamum Indicum Seed Oil*, Betaine, Fructooligosaccharides, Butyrospermum Parkii Butter*, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Curcuma Longa Rhizome Extract, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Santalum Album Wood Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Alkanna Tinctoria Root Extract, Sodium Phytate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Undecyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* mahepõllumajandusest.

Nahatüüp:
Jautriai odai
Sausai, išsekusiai odai
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
60 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline