Tootevalik
Ajurveeda reisi näohoolduskomplekt Holy Lama, 100ml
Bränd: Holy Lama
Ajurveeda reisi näohoolduskomplekt Holy Lama, 100ml
  • Ajurveeda reisi näohoolduskomplekt Holy Lama, 100ml
  • Ajurveeda reisi näohoolduskomplekt Holy Lama, 100ml

Ajurveeda reisi näohoolduskomplekt Holy Lama, 100ml

Bränd: Holy Lama

Holy Lama Travel Boon sobib suurepäraselt reisimiseks, mõne Holy Lama toote proovimiseks või kingituseks. Pakendatud keskkonnasõbralikku ja säästvasse reisikohvri, mis on käsitsi valmistatud palmilehest.

1810 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: PI22243

Holy Lama Travel Boon sobib suurepäraselt reisimiseks, mõne Holy Lama toote proovimiseks või kingituseks. Pakendatud keskkonnasõbralikku ja säästvasse reisikohvri, mis on käsitsi valmistatud palmilehest.

4 Ayurveda massaažiõli, mida saate avastada ja kõikjale kaasa võtta!

See pakutav või pakutav komplekt sisaldab 4 looduse imet, mis paljastavad teie näo ilu:

* 1 puhastav mask ja toitev kurkum (1 kott 20 g): see protseduur sobib kõikidele nahatüüpidele. Sega 2 spl pulbrit supilusikatäie vee, piima (kuivale nahale) või lilleveega, rooside või pandaanidega (ilma nahka ärritavate aineteta). Kandke saadud pasta näole, vältides silmi ja huuli, seejärel laske 15-20 minutit mõjuda. Loputage leige veega ja imetlege tulemust: teie nägu on puhas ja noorenenud!

* 1 näopesugeel roosi ja aaloe eeterlike õlidega (1 pudel 30 ml): väga õrn, see geel sobib kõikidele nahatüüpidele. Puhastab õrnalt ja lõhnab nahka, värskendab jumet ja kaitseb kortsude eest, soodustades rakkude uuenemist.

* 1 losjoon - meigieemaldaja eeterlike aaloe- ja lavendliõlidega (1 pudel 30 ml): ideaalne toode meigi eemaldamiseks, näonaha niisutamiseks ja värskendamiseks. Värske õhu tunne on pärast tegusat päeva väga tänuväärne!

* 1 näokreem kakaovõi ja jojobaõliga (1 purk 20 g): tagavad intensiivse niisutuse ja kauakestva naha tänu kahele loomulikule omadusele selles tipptasemel paranemisprotsessis: kakaovõi (toitev ja niisutav), jojobaõli ( taastav ja kaitsev).

Tõeline näohooldus – need 4 toodet paigutatakse hoolikalt nende kaunile rohelisele kookoslehele.

Kas reisite sageli? Hea uudis: reisimõõtu tööriistadega (alla 100 ml) saate seda oma salongis käsipagasis kaasas kanda, kartmata kontrolli!

Kurkumi näomaski (INCI) koostisained: Zizanoides vetiveria juurepulber, Cyperuss rotundus juurepulber, Curcuma aromatica juurepulber, Rubia cordifolia pulber, Kaempferia galanga juurepulber, vetiveria Zizanoides juureõli, Citrus aurantium dulcis õli, Rosa centifolia cablin, Pogostemon leheõli, Ocimum sanctum õli, Lavendula angustifolia õli, Cympopogon martini õli, Citral, Limonene, Eugenol, Citronellol, Geraniol.

Näopuhastusvahendi koostisosad (INCI): vesi, naatriumlaurüülsarkosinaat, cocoamide propüülbetain, aloe barbedensise lehtede ekstrakt, metüülglükoosi dioleaat, glütseriin, dimetikoon, tokoferool, pelargooniumi graveolens õli, kananga odorata cabrusanolides õli, pogostemon veteraniiniõli õli, fenoksüetanool, polükvarts 10, geraniool, tsitronellool, linalool, eugenool.

Lotion-Cleansing Milk Ingredients (INCI): Aqua, Cocos nucifera õli, vaha, emulgeeriv aine, Aloe barbadensise lehtede mahl, tsetüülalkohol, tsetüülpalmitaat, glütserüülmonostearaat, lavendula angustifolia õli, booraks, rosa centifolia lilleõli, tocopherdmuni õli. , Sidrunhape, fenoksüetanool, tsitronellool, geraniool, farnesool, linalool, limoneen, eugeniool.

Näohoolduskreemi koostisosad (INCI): Aqua, Glyceryl monostearate, Simmondesia chinensis seemneõli, Citrus nobilise leheõli, glütseriin, Cocos nucifera õli, Zizanoides vetiveria juureõli, Hydrocarpus whitiana seemneõli, Theodrom kakaoseemneõli ngustiodorfolia õli, Canange õli , Citrus bergamia puuviljaõli, vaha, emulgeeriv, Pogostemon cablin leheõli, Pelargonium graveolens leheõli, Eugenia caryophyllata õli, tokoferool, Acorus calamus juureõli, Juniperus communis puuviljaõli, steariinhape, fenoksüetanool, hüdrogeenitud eetanool, communisu see õli .

Kuidas kasutada:

Kandke näokoorija ühtlaselt näole, välja arvatud silmad ja huuled. Masseerige õrnalt, liigutades sõrmi ringjate liigutustega. Peske oma nägu sooja veega ja kuivatage vatitikuga.

Kasutage igapäevase meigi ja mustuse lagundamiseks ja eemaldamiseks puhastuskreemi. Näopuhastusvahend ja näokreem aitavad nahka elustada ja niisutada.

Soovitused:

Mitte alla neelata, vältida kokkupuudet silmade ja suhu.

Peske hoolikalt ja lõpetage kasutamine, kui see on ärritunud või sügelev.

Ei sobi imikutele.

Valmistatud Indias, Keralas.

------------------------------------------------- ----------------------

Looduslik – jätkusuutlik – õiglane kaubandus

Holy Lama tooted on valmistatud peamiselt looduslikest koostisosadest, vältides tugevate keemiliste või sünteetiliste ainete kasutamist. Võimaluse korral kasutatakse pakendamisel säästvaid materjale. Tootmise käigus tekib alla 1% jäätmetest ning kõik jäätmed kasutatakse kütusena või veistele, seega on ettevõtte süsiniku jalajälg erakordselt madal!

Tootmiseks kasutatav tooraine pärineb peamiselt Kerala ja ülejäänud India kohalikelt põllumeestelt, mis põhinevad seitsme aastakümne pikkusel tugeval suhetel talunikega. Ettevõte toimib ilma krediidi põhimõtteta ehk kõigile põllumeestele ja tooraine tarnijatele makstakse koheselt. Tehas maksab töötajatele õiglast palka ja põllumeestele õiglast hinda.

Naiste seltskond

Holy Lama Naturals Keralas on tunnustatud valitsuse poolt heaks kiidetud naisteettevõte, kus tehases töötab üle 80% naisi. Enamik neist on pärit ebasoodsast keskkonnast (st leseks jäänud või partneri poolt hüljatud).

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
499 €