Tootevalik
Mustköömne seemned Shahi Kala Jeera, terved, TRS, 50g
Bränd: TRS
Vegan Vegan
Mustköömne seemned Shahi Kala Jeera, terved, TRS, 50g
  • Mustköömne seemned Shahi Kala Jeera, terved, TRS, 50g
  • Mustköömne seemned Shahi Kala Jeera, terved, TRS, 50g

Mustköömne seemned Shahi Kala Jeera, terved, TRS, 50g

Bränd: TRS
Vegan Vegan

Kogege India köögi autentset maitset koos "TRS Shahi Kala Jeera".

"Shahi Kala Jeera", mida tuntakse ka musta köömne nime all, on maitseaine, mis on tuntud oma erilise lõhna ja kergelt mõrkja maitse poolest.

See kõrgekvaliteediline maitseaine, mis sobib suurepäraselt biryani, karri ja traditsiooniliste India leibade maitse parandamiseks, on pärit otse Indiast.

Rikkalikult antioksüdante sisaldav ja seedesüsteemile kasulik TRS Shahi Kala Jeera on kohustuslik koostisosa igale toidusõbrale, kes soovib avastada India gastronoomia sügavusi.

297 €
Saadavus: 13 Kogus
Tootekood: A-212

Köömned on Kesk-Aasiast pärit vihmaõielise taime küpsed seemned, mida saab kasutada vürtsina. See on oluline koostisosa masalas (erinevate vürtside segu, mida kasutatakse liha- või riisitoitude maitsestamiseks), mida kasutatakse laialdaselt Indias ja Pakistanis. Köömneseemneid võib kasutada ka iseseisvalt liharoogade või hautiste maitsestamiseks.

köömneid kasutatakse köögiviljaroogade, salatite, hautiste, paksude suppide, riisi- ja köögiviljaroogade ning küpsetatud kartulite maitsestamiseks.

"Shahi Jeera" on tumedam ja magusam kui tavaline jeera. Sellel on pähkline, mahe aroom ja seda kasutatakse eriti rikkalikes Põhja-India karriroogades, nagu shahi panner ja kurma, lisatakse leivale või hautatakse riisiga, et anda sellele eriline maitse.

See esmaklassiline maitseaine, mis sobib suurepäraselt biryani, karri ja traditsiooniliste India leibade maitse parandamiseks, on pärit otse Indiast. Rikkalikult antioksüdante sisaldav ja seedesüsteemile kasulik TRS Shahi Kala Jeera on kohustuslik koostisosa igale toidusõbrale, kes soovib avastada India gastronoomia sügavusi.

Neid lisatakse paljudele erinevatele maitseainesegudele (garam masala, karrisegud). Köömnesemneid kasutatakse juustude, jogurti, kuskussi, marineeritud ja konserveeritud köögiviljade, köömnetega küpsetatud leiva jne maitsestamiseks.

Toiteväärtus 100 g kohta:

Energia / kalorid: 1179,89 kJ / 444,42 kcal

Rasv: 22,02 g, millest küllastunud rasvhappeid: 6,59 g

Süsivesikud: 0,3g, millest suhkrud: 0g

Lõhustunud ained: 25 g

Valgud: 17,2 g

Sool: 1,7 g

Koostisosad: terved mustköömne seemned.

Tootja: TRS Wholesale Co. LTD., Ühendkuningriik

Säilitustingimused: Säilitada kuivas ja jahedas kohas.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Kaal / Kogus:
50 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud