Tootevalik
Ajurveeda kuivšampoon Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
Bränd: Khadi
Ajurveeda kuivšampoon Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurveeda kuivšampoon Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurveeda kuivšampoon Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurveeda kuivšampoon Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g
  • Ajurveeda kuivšampoon Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g

Ajurveeda kuivšampoon Sensitive Herbal Wash, Khadi, 50g

Bränd: Khadi

Nagu õrn pehme sametkinnas tundlikele juustele: üliõrn, rahustav ja intensiivselt toitev šampoon

Rikkalik India ürtide aardelaegas on käsitsi valitud tundlikule nahale: see kaitseb ärrituse eest, rahustab ja tasakaalustab peanahka ja juukseid.

Õrn hooldus ka habrastele ja õrnadele laste juustele

Ayurveda vastus tavapärasele juuksepesule selle kõige loomulikumal kujul – ülipeen pulber

Traditsiooniline Ayurveda valem: 100% looduslik ja vegan, seega täiesti silikooni- ja sulfaadivaba

---

Ayurveda khadi Sensitive Herbal Wash Powder Shampoo on nii rikkalik ja tasakaalustatud, et seda on kõige parem kasutada puhtalt ja segamata. Soovitame suurepäraste kaaslastena kasutada järgmisi Khadi juuksehooldustooteid:

Khadi Lavender Sensitive Elixir šampoon on tundliku taimse pesupulbri vanem õde – need täiendavad üksteist õrnalt hooldades ja paremini tasakaalustades peanahka ja juukseid.

Kui teie peanahk on väga ärritunud või altid kõõmale, võib aidata Neem Harmony Ayurvedic Khadi Hair Oil.

Kas teie juuksed ihkavad rohkem taastavat niiskust ja hooldust? Siis soovitame Khadi Ayurvedic Restorative Rose Hair Oil Rose Repair.

902 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: KH-HWP-8-XX

Õrn sametkinnas teie tundlikele juustele: eriti õrn, rahustav ja intensiivselt toitev puudrišampoon

Ayurveda puuderšampoon ühendab endas õrna puhastamise ja hoolduse õrna taimse pesu jaoks. See tasakaalustab teie peanahka ja annab teie juustele intensiivse hoolduse vastavalt Ayurveda traditsioonidele ja täiesti loomulikuks. Khadi puuderšampoon on Ayurveda vastus tavapärasele juuksehooldusele: loomulik, väga kontsentreeritud, võimas, kuid nii õrn.

Sensitive Herbal Wash Dry Shampoo puhastava ja intensiivselt toitva toime saladus peitub Khadi Trinity mõjus: 1. Käsitsi korjatud India ravimtaimede individuaalsed toimed liidetakse tervikuks, mitmekordistades seeläbi nende jõudu. 2. Puuderšampoon põhineb iidsetel Ayurveda retseptidel. 3. Kasutades traditsioonilist tootmisprotsessi, jahvatatakse koostisained õrnalt väga peeneks pulbriks.

Õrnat šampooni peale kandes tunned koheselt peanaha lõdvestust, leevendad ärritust ja naudid toitvat hooldust oma juustele.

Pure Ayurveda – Sensitive Herbal Wash Powder ühendab aardekirstu valitud India ürtidega :

Püha basiilik rahustab ja tasakaalustab.

Reetha (seebipähklid) moodustab õrna vahu, mis õrnalt ja loomulikult puhastab ja taastab. See annab teie juustele täiendava läike, eriti kombineerituna Shikakaiga.

Bhringaraj (horisontaalne ilu) soodustab paranemist, tugevdab, jahutab ja stimuleerib juuste kasvu.

Neem (nimbam) on väga antiseptiline, vähendab kõõma teket ja leevendab põletikulist sügelust.

Hibiscus on rikas vitamiinide ja mineraalainete poolest. See niisutab juukseid ning annab neile tugevuse ja elujõu.

Fenugreek (fenugreek) on tuntud vahend nahahaiguste vastu. Fenugreek on antibakteriaalne, põletikuvastane ja tugevdab juukseid sügavale juurtesse. C-, E- ja D-vitamiinid soodustavad peanaha vereringet, kaitsevad vabade radikaalide eest, toetavad juuste kasvu ja võitlevad juuste väljalangemisega.

Kummel on antibakteriaalne, detoksifitseeriv ja puhastav.

Amla (India leafy) annab juustele palju C-vitamiini ja antioksüdante.

India pulmonaaril on jahutavad ja kokkutõmbavad omadused ning seda peetakse põletikuvastaseks, haavade paranemiseks, bakteritsiidseks ja desinfitseerivaks.

Khadi Sensitive Herbal Wash Powder Powder Shampoo on osa Balancing tootesarjast – koos moodustavad nad unistuste meeskonna, mis rahustab ja rahustab ärritunud peanahka ning puhastab õrnalt juukseid, et taastada tasakaal. Soovitame seda kasutada ka koos Khadi Neem Harmony juukseõliga – väga tundlik, kõõm ja ärritav peanahk.

Kogege, kuidas peeneks jahvatatud maski meeldivalt pehme konsistents vabastab selle harmoniseeriva võlu. OOOHHMMM!

Kuidas Khadi Sensitive Herbal Pesupulbri šampooni kõige paremini ära kasutada:

Lisa kaussi õige kogus juuksepikkust ja sega peen pulber sooja veega, kuni need on tekstuurilt pehmed. Keskmise pikkusega juustele peaks piisama ühest pakist.

Niisutage juukseid ja kasutage peanahale ja juustele pulbristatud šampooni, et neid puhastada ja toita.

Laske Sensitive Herbal Wash Pulberšampoonil umbes 5 minutit liguneda. Maagia algab!

Seejärel peske Sensitive Herbal Wash Powder põhjalikult leige veega. Valmis!

Ohutusalane teave: Ärge kasutage toodet lahtistel haavadel ja hoidke silmadest eemal. Pulbritolm on väga peen ja seda ei tohi sisse hingata.

Puuderšampooni võid kasutada juukseid toitva protseduurina või igapäevase šampoonina nagu vedelšampoonigi. Kui soovite seejärel värvida naturaalse Khadi juuksevärviga, soovitame esmalt pesta juukseid Ayurveda Khadi eliksiiršampoonidega, näiteks puuderšampoon "vanem õde": Khadi lavendli eliksiiršampoon tundlikele juustele.

Juuste puhastamine Ayurvedas: Sellel, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, on Ayurveda filosoofias kõrgem eesmärk. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aura ja füüsiline keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Pulbrivormi peetakse kõige kindlamaks ja loomulikumaks puhastusmeetodiks. Khadi kolmainsuse efekti kasutades tood iga pesuga oma keha, vaimu ja hinge harmooniale lähemale.

Koostisained (INCI): Sapindus Mukurossi puuviljapulber*, Acacia Concinna puuviljapulber*, Emblica Officinalis'i lehtede pulber*, Azadirachta Indica lehtede pulber*, Eclipta Prostrata pulber*, Ocimum Sanctum Leaf Powderen *, Lawafoniawermis *, Hibiscus Sabdariffa lillepulber *, Chamomilla Recutita lillepulber *, Ziziphus Jujuba lehtede pulber *.

* mahepõllumajandusest 100% orgaaniline sisaldus kogu tootes

Ayurveda – maailma vanima loodusravi – jõud üllatab sind. Khadi juuksemaskid ja -puudrid on sertifitseeritud vastavalt rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangetele juhistele ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse spetsifikatsioonidele.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
50 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus