Tootevalik
Šampoon ja palsam Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml
Bränd: Biotique
Šampoon ja palsam Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml
  • Šampoon ja palsam Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml

Šampoon ja palsam Neem Margosa Anti-Danddruff, Biotique, 340 ml

Bränd: Biotique

Spetsiaalne värskendav Biotique Bio Margosa šampoonivalem ühendab ekstraktid taimedest nagu Margosa (tuntud ka kui Neem), Euphorbia ja Bhringraj. Kõrvaldab kõõmaga seotud kuivuse, kõõma ja sügeluse. Annab juustele sära ja siidise pehmuse ja pehmuse.

Šampoon sobib kõikidele juuksetüüpidele. Aitab tõhusalt võidelda kõõmaga, puhastab juukseid ja peanahka sügavuti, kõrvaldab kuivuse ja ärrituse.

1401 €
Saadavus: 6 Kogus
Tootekood: HL5767

Bio Margoza (Melia) tervendava värskendava šampooni koostises on naturaalne melonimahl kombineeritud eufooria ja ekliptikaga. Bio Margosa sügavpuhastab ja on antiseptilise toimega. Bio Margoza kõõmavastane šampoon kõrvaldab koorumise, sügeluse, kõõma. Tasakaalustatud pH valem on igapäevaseks kasutamiseks piisavalt õrn. Juuksed näevad terved, läikivad ja siidised.

Iidsete India retseptide kombineerimine Šveitsi kosmeetikute kogemustega võimaldab luua kosmeetikat, mis ei varja nahaprobleeme, vaid kõrvaldab need. Teades looduse võimalusi ning saades maast ja merest parimat, suudab Biotique kosmeetika tõesti anda Sinu nahale ja juustele noorust ja värskust.

India kosmeetika Biotique ühendab edukalt iidsed Ayurveda raviretseptid kaasaegsete kosmetoloogia edusammudega. Biotique kosmeetikas kasutatavad koostisained on 100% looduslikud, dermatoloogiliselt testitud ning valmistatud vastavalt EL ja USA kvaliteedistandarditele.

Kasutamine: Kanna niisketele juustele, hajuta juurtest otsteni, masseeri õrnalt peanahasse, loputa hästi veega. Vältida silma sattumist.

Koostisained (INCI): Väävel 3,0%, Azadirachta indica 5,0%, Euphorbia thyme folia 2,0%, bhringaraj (Eclipta erecta) 4,0%, Sapindus mukorossi 3,0%, losjooni alus.

Mahetoode ilma säilitusaineteta.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Indija
Summa:
125 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand