Tootevalik
Puhastav šampoon rasustele juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Puhastav šampoon rasustele juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Puhastav šampoon rasustele juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Puhastav šampoon rasustele juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Spetsiaalne šampoon rasusele peanahale. Taimsete ja ayurveda ekstraktide (salvei, teepuu, lavendel, spargel, sandlipuu) segu puhastab ja värskendab tõhusalt.

Amla, brahmi ja methi tugevdavad, säravad ja annavad juustele volüümi.

Selle tulemusena puhastatakse juuksed juba peanahas ja tugevdatakse kogu pikkuses.

Täiustatud koostis:

* kontsentreeritum: vähem on vaja.

* uus bioplastist pakend (valmistatud suhkruroost)

Toimeained: amla, brahmi, meti, salvei, teepuu, lavendel, petitgrain, sandlipuu.

1608 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: RSYN-002

AIAB 6 kuud pärast avamist

Spetsiaalne šampoon rasusele peanahale. Taimsete ja ayurveda ekstraktide (salvei, teepuu, lavendel, spargel, sandlipuu) segu puhastab ja värskendab tõhusalt.

"Rasayana Cleansing Shampoo", mis sisaldab õrnu, kuid tõhusaid taimseid pindaktiivseid aineid, puhastab juuksed ilma peanahka kahjustamata.

Salvei lillevesi toimib koos teepuu, lavendli ja petitgraini eeterlike õlidega, et aktiivselt puhastada rasune nahk.

Sandlipuu ja teepuu mitte ainult ei puhasta peanahka, vaid mõjuvad ka rahustavalt, leevendades sügelust ja rasusele nahale iseloomulikku ärritustunnet.

Ayurveda ekstraktid amla, brahmi ja meti tugevdavad, volüümi ja sära annavad juustele volüümi ning annavad looduslikke antioksüdante.

Selle tulemusena puhastatakse juukseid peanahal ja tugevdatakse neid kogu pikkuses.

Ayurveda valemiga:

Liivapuu on väärtuslik taim, millele Ayurveda tunnustab mitmeid omadusi. Sellel on põletikuvastased omadused, see vähendab sügelust, ärritust ja põletikku. See annab leevendust ja värskust, mida hindavad eriti kõrgelt need, kellel on rasvased juuksed.

Amla on parim Rasāyana taim. Ayurveda tunneb selle paljusid omadusi, sealhulgas kosmeetilisi omadusi: juukseid tugevdav, elustav, juuste väljalangemise vastu võitlev ja juuste kasvu soodustav. See lisab volüümi, muudab juuksed paksemaks ja läikivamaks, mida hindavad rasvaste juuste omanikud. Võitleb enneaegse halvenemise vastu (halvenemisvastane).

Brahmi, teine rasayana taim, mõjub ergutavalt. See stimuleerib juuste kasvu, takistab juuste väljalangemist ja võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu. Samuti tihendab see juuksekarva, takistab juuste murdumist ja lõhenemist.

Methi ehk lambalääts on taim, milles Ayurveda tunnustab erinevaid omadusi, sealhulgas juuste tugevdamist, võitlust juuste väljalangemise ja kasvu vastu.

Amla, brahmi ja methi, mis on rikkalikult looduslikke antioksüdante, aitavad kaasa juuste pikaealisusele, mis muutuvad seejärel läikivaks, tugevaks ja hooldatud.

Soovitused kasutamiseks:

Kandke väike kogus nahale ja masseerige sisse. Parima tulemuse saavutamiseks jätke paariks minutiks peale. Ärge masseerige pikkadele juustele, mida on loputamisel jäänud vaht. Loputage hästi maha. Kandke peale Rasayana tugevdavat detangling konditsioneeri.

"Rasayana Strengthening Detangling Conditioner ei raskenda rasuseid juukseid ja annab neile sära ja volüümi.

Rasvaste juuste puhul, millel on kuivad/ väga kuivad/töödeldud pikkused, soovitame enne šampooniga pesemist kasutada Rasayana Strengthening Conditioning 2 in 1 Mask'i. Pärast 15-20 minutit pealelaskmist ja maha loputamist võite jätkata puhastava šampooni ja tugevdava detangling-hooldusvahendi kasutamist.

*Hoiatused

Sisaldab amlat. Ärge jätke heledatele juustele kauemaks kui 3-5 minutiks.

Välimuse spetsifikatsioonid:

Toodet tuleb enne kasutamist raputada. Pudeli põhjas olevaid jääke tuleb pidada normaalseks ja Ayurveda ekstraktidest tulenevaks. Väikesed värvierinevused partiide vahel on tingitud looduslike koostisainete normaalsest varieeruvusest.

Ei sisalda värvaineid. Erakordset värvi, tuhmust või tumedaid laike peetakse normaalseks nähtuseks, mis on tingitud ayurveda kuivekstraktidest.

Koostisosad (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Disodium Capryloyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil*, Bacopa Monnieri Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Lavandula Hybrida Oil*, Santalum Album Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Glycerin, Sodium Phytate, Sodium Dehydroacetate, Maltodextrin, Sodium Chloride, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud