Tootevalik
Triphala Revitaliseeriv šampoon, Rasayana Biokosmeetika, 200ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Triphala Revitaliseeriv šampoon, Rasayana Biokosmeetika, 200ml
  • Triphala Revitaliseeriv šampoon, Rasayana Biokosmeetika, 200ml

Triphala Revitaliseeriv šampoon, Rasayana Biokosmeetika, 200ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Elustav šampoon mahedate pindaktiivsete ainete ja puhastavate toimeainetega. Rikastatud antioksüdantide ja tugevdavate ayurveda ekstraktide ja eeterlike õlidega, mis stimuleerivad mikrotsirkulatsiooni, jättes juuksed tugevamaks ja tugevamaks.

Ideaalne eriti nõrkadele ja murdumisele kalduvatele juustele, kuid sobib kõikidele juuksetüüpidele.

1810 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: RSYN-012

AIAB 6 kuud pärast avamist

Elustav šampoon mahedate pindaktiivsete ainetega, mis puhastavad õrnalt tänu salvei ja nõgesele.

Rikastatud antioksüdantide ja tugevdavate ayurveda ekstraktidega amla, brahmi, triphala, aasia tsentella ja sandlipuu.

Kofeiin stimuleerib mikrotsirkulatsiooni ja aitab võidelda juuste väljalangemise vastu, suheldes Ylang Ylangi ja lavendli eeterlike õlidega.

Aloe vera aitab säilitada niisutust.

Ideaalne kõikidele juuksetüüpidele, eriti haprastele ja juuste väljalangemisele kalduvatele juustele.

"Triphalā" on iidne Ayurveda taimne vahend, mis koosneb 3 Rasāyana puuviljast (Amalaki, Haritaki, Bibhitaki). See soodustab pikaealisust ja on võimeline taastama kolme organismi reguleeriva dosha tasakaalu. Sellel on tugev antioksüdantne ja toniseeriv toime.

Amla on parim Rasāyana taim. Ayurveda tunnustab selle puuvilja paljusid omadusi, sealhulgas kosmeetilisi omadusi. See tugevdab ja elavdab juukseid, takistab juuste väljalangemist ja soodustab kasvu. See lisab juustele volüümi, muutes need paksemaks ja läikivamaks. Ta võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu (anti-hallitus).

Brahmi, teine rasayana taim, omab olulist toniseerivat toimet. See stimuleerib juuste kasvu, takistab juuste väljalangemist ja võitleb enneaegse halvenemise vastu. See paksendab juuksevarsi ja takistab juuste murdumist ja lõhenemist.

Liivapuu on Ayurveda poolt tunnustatud väärispuu, millel on värskendavad ja rahustavad omadused. See on põletikuvastane, vähendab sügelust ja ärritust. Sellel on kokkutõmbav ja toniseeriv toime.

Triphala, amla, brahmi, sandlipuu on rikkalikult looduslikke antioksüdante ja aitavad kaasa juuste pika eluea saavutamisele!

KASUTAMISMEETODID:

Kandke väike kogus peanahale ja masseerige sisse. Parima tulemuse saavutamiseks jätke mõneks minutiks mõjuma. Ärge masseerige juustele, mida pärast loputamist vahujääkidega loputatakse. Loputage hästi maha. Kandke peale Leave in Conditioner või Rasayana Fortifying 2-in-1 Conditioner Mask.

Hõredate, lõhenevate, nõrkade ja hapraste juuste puhul on väga soovitatav kasutada Triphala Revitalising Shampoo koos Triphala Strengthening Lotion'i ja Vayas Strengthening Pre-Shampoo Poultice'iga.

Koostisosad (INCI): Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Coco-Glucoside, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Cocamidopropyl Betaine, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Bacopa Monnieri Extract, Centella Asiatica Extract, Urtica Dioica Leaf Extract*, Caffeine, Hydrolyzed Wheat Protein, Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Hybrida Oil*, Santalum Album Wood Oil, Glyceryl Oleate, Glycerin, Maltodextrin, Sodium Phytate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potasium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Linalool.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud