Tootevalik
Šampoon Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml
Bränd: Dabur
Šampoon Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml
  • Šampoon Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Šampoon Moroccan Argan MultiVit, Dabur Vatika, 400 ml

Bränd: Dabur

Šampoon argaaniaõliga - tõhus hooldus jäikadele, kuivadele ja säbrulistele juustele.

Taastab tuhmidele ja elututele juustele pärast värvimist või püsistoolitamist sära ja läike.

1003 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: HL8040

Šampoon argaaniaõliga - tõhus hooldus jäikade, kuivade ja kähara juuste puhul.

Taastab tuhmidele ja elututele juustele pärast värvimist või püsistoolitamist sära ja läike.

Šampooni regulaarne kasutamine taastab juuksefolliikuleid, jättes juuksed siidiseks ja pehmeks. Hoiab ära lõhenenud otsad ja kõõma. Šampoon säilitab ja tugevdab juuste tervist ning parandab kuivade juuste välimust. Juuksed muutuvad tugevaks, läikivaks ja siledaks.

Vatika Argan šampooni peamine tugevus on argaania unikaalsed omadused, mis niisutavad ja pehmendavad juukseid. Marokos, kus argaaniaõli kaevandatakse, nimetatakse seda "vedelaks kullaks" ja see on äärmiselt haruldane koostisosa. Argan on juuksehoolduskosmeetika maailmas muutumas üha populaarsemaks oma võime tõttu õrnalt niisutada, toita ja pehmendada kuivi, jäikasid ja korratuid juukseid.

Argaaniapuu on kuni 15 meetri kõrgune, 150-300 aastat vana ja kasvab ainult Lääne-Marokos ja Atlase mägedes. Iga argaaniapuu lihane vili sisaldab 2-3 tuuma. Üks küps puu kannab 6-8 kg vilju. Vilju korjatakse käsitsi, mis on aeganõudev ja keeruline, sest argaaniapuu on pikkade ja teravate okastega. See selgitab argaaniaõli kõrget hinda kogu maailmas. Väike kogus õli nõuab suurt kogust toorainet: 100 kg viljadest saadakse umbes 5 kg seemneid, millest saab ekstraheerida umbes 1-2 liitrit õli. Toiduks kasutatava õli ekstraheerimiseks röstitakse seemned kergelt, et anda korjatud argaanituumadele iseloomulik pähkliaroom. Kosmeetilist argaaniaõli valmistatakse samuti, kuid ilma seemneid röstimata. Seda toodetakse külmpressimise teel.

Argaaniaõli on suurepärane juuksehooldusvahend, mis annab tuhmidele ja elututele juustele sära, taastab peanaha hüdrolipiidkihi ja parandab selle seisundit. Tänu oma kõrgele E-vitamiini (tokoferooli) sisaldusele kaitseb see nahka ja juukseid vabade radikaalide kahjustuste eest (antioksüdant). Tänu oma suurele küllastumata rasvhapete sisaldusele aitab see kaasa naha ja juuste loomuliku hüdrolipiidkihi säilimisele ning rahustab ja pehmendab peanahka. Kaitseb juukseid ebasoodsate ilmastikutingimuste, näiteks päikese, tuule ja temperatuurikõikumiste eest.

Kasutamine: kanna šampoon niisketele juustele, masseeri ringjate liigutustega paar minutit ja loputa veega. Parima igakülgse hoolduse tagamiseks on kõige parem täiendada oma juuksehooldust Vatika Argan Conditioneriga.

Koostisained.

Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
400 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud