Tootevalik
Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g
Bränd: Govinda
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g
  • Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g

Psyllium Husk Sat Isabgol, Govinda, 250g

Bränd: Govinda
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline

Indias sajandeid Sat Isabgolina tuntud ja armastatud psülliumi kestade saladus peitub nende kiudainetes, muutes need väärtuslikuks lisandiks tervislikule toitumisele. Veega kokkupuutel paisuvad psülliumi kestad kuni 20 korda.

Sat-Isabgol saadakse Plantaqo Ovata taime seemnetest. Sat-Isabgol on tuntud ka kui Psyllium Husks, Sat-Isabgol ja Ispaqhula. See on üheaastane taim, mida kasvatatakse India Gujarati ja Rajasthani osariikides.

Sat-Isabgol on Isabgoli seemnete membraaniline pealmine kiht. Sellel on suurepärane omadus imada vett ja moodustada lahtist lima. Selle toime on puhtalt mehaaniline ja selle tõhusus on tingitud ainult kestades sisalduvast suurest lima kogusest.

1407 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 9768

Euroroheline leht

Rohkem kui 80% India jahubanaanikooretest koosnevad kiududest (näiteks kliides vaid kuni 40%), millel on väljendunud hüdrofiilsus, moodustades geeli. Seedetrakti kaudu liikudes toimib geelimass molekulaarse "käsnana", normaliseerib ja homogeniseerib sisemist soolekeskkonda, imab endasse toksiine ja gaase, vähendab aktiivselt valu ja puhitus. Isabgol – soolte ja seedetrakti ajurveeda regulaator. See soodustab soolestiku tegevust, aitab moodustada tervislikku väljaheidet. See on valmistatud looduslikest orgaanilistest toorainetest - "Plantago ovata" kestadest. See liik kasvab ainult piiratud piirkondades Indias ja Lähis-Idas ning seda on kohalikud elanikud kasutanud juba ammusest ajast.

Sat-Isabgol saadakse taime nimega Plantaqo Ovata seemnetest. Sat-Isabgol on tuntud ka kui Psyllium Husks, Sat-Isabgol ja Ispaqhula. See on üheaastane taim, mida kasvatatakse Indias Gujarati ja Rajasthani osariikides.

Sat-Isabgol on kasutatud Isabgoli seemnete pealmine kiht. Sellel on suurepärane võime imada vett ja moodustada rikkalikult lima. Selle toime on puhtalt mehaaniline ja selle tõhususe määrab maos leiduv suur kogus lima.

Sat-Isabgoli kasutatakse tavaliselt kiudainetena toidulisandites. Seda hinnatakse selle positiivsete omaduste tõttu käärsoole ja selle funktsioonide reguleerimisel.

Traditsiooniliselt kasutatud:

- seedimist parandava ja sooletegevuse stimuleeriva vahendina;

- pärssida söögiisu ja vähendavad kehakaalu;

- lisaks võivad taime seemned olla kasulikud madala süsivesikute sisaldusega dieedil olevatele inimestele - täiendava kiudainete allikana.

Govinda psylliumi kestad on kõrgeima puhtuse ja orgaanilise kvaliteediga.

Mida kergemad need on, seda puhtamad ja kvaliteetsemad need on. Mida vähem pruune psülliumi seemneid jahvatatakse, seda rohkem jääb valgeid psülliumi seemnekestasid, mille tulemuseks on paremad pundumisomadused.

Maitse on neutraalne – eriti dieedipidajad võtavad psülliumi kestasid müsliga või siis, kui tundub sobiv, näiteks pärast sööki.

Psülliumi kestad sobivad suurepäraselt ka küpsetiste või smuutide koostisosana või pudingite, putrude ja suppide paksendamiseks.

Gluteenivaba, laktoosivaba, palmiõlivaba, lisaainete vaba, toores, vegan.

Kõrge kiudainete sisaldus.

Suurepärane orgaaniline kvaliteet.

Koostis: Plantaini seemnekestad (Plantago ovata)*

* kontrollitud maheviljelusest

Toitumisalane teave 100 g kohta:

Energiaväärtus: 798 kJ / 191 kcal

Rasvad: 0,2 g, millest küllastunud rasvhapped: 0 g

Süsivesikud 2,2 g, millest suhkur: 0 g

Valk: 1,0 g

Sool: 0,30 g

kiudained: 88 g

Traditsiooniline kasutusviis: 1-2 teelusikatäit (5 g) päevas - võid segada salati või teravilja sisse, võid valada 1 kl sooja veega, segada kiiresti läbi ja juua. Soovitatav on juua lisaks 1 klaasitäis vett.

Sobib veganitele.

Kehatüüp (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
250 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud