MDH Chana Chana Dal Masala on roog, mis sobib hästi nii Bengali grammi läätsede kui ka tumedate kikerherneläätsedega.
Chana dali lipulaevaretseptis kasutatakse magusaid, pähkliseid poolitatud kikerherneid, mis on surve all keedetud ja seejärel õrnalt praetud erinevate maitsete ja aroomidega.
Chana Dal Masala retsept sisaldab palju tugevaid maitseid, on väherasvane, taimetoitlane, vegan ja hõlpsasti gluteenivaba. Chana Dal Masala on roog, mis sobib nii bengali läätsede kui ka tumedate kikerherneste jaoks. Selles Chana Dal'i näidisretseptis kasutatakse magusaid, pähklimaitselisi jagatud kikerherneid (tuntud ka kui bengali grammid), mida keedetakse rõhu all ja seejärel praetakse pannil mitmesuguste maitsete ja aroomidega.
Kasutamine: Kasutatakse:
Chana Dal on suurepärane läätseroog, mida võib serveerida riisi või roti juurde. Seda võib serveerida roti, naani või leivaga.
Koostisosad : Koostisosad: koriander, sool, punane tšilli, kurkum, sibulahelbed, kuiv ingver, kassia, köömned, küüslauguhelbed, nelk, muskaatpähkel, köömned, asafoetida.
Allergeenid: sibul, küüslauk, nisu
Toiteväärtus (100 g):
Energiaväärtus: 970 kJ / 232 kcal
Rasv: 8 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0 g
Süsivesikud 30 g, millest suhkrute sisaldus: 0 g
Valgud: 10 g
Sool: 20 g
Säilitamine: Hoida niiskuse eest kaitstult.