Tootevalik
India amla mahl, orgaaniline, Fushi, 500 ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Amla mahl, Fushi, 500ml
  • Amla mahl, Fushi, 500ml
  • Amla mahl, Fushi, 500ml
  • Amla mahl, Fushi, 500ml
  • Amla mahl, Fushi, 500ml
  • Amla mahl, Fushi, 500ml
  • Amla mahl, Fushi, 500ml

India amla mahl, orgaaniline, Fushi, 500 ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Antioksüdandid kehale, nahale ja juustele.

Värskelt pressitud amla marjad.

Sisaldab rohkem kui 16 soovitatud annust (30 ml) | 180 mg C-vitamiini portsjoni kohta.

2516 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: 5055757901303

Soil Assotiation Organic

Amla, tuntud ka kui India karusmarja, on Indiast pärit hapu vili, mis kasvab sügisel niisketes mägistes piirkondades. Amla mahl tasakaalustab teatavasti organismi ja aitab tasakaalustada kolme došat - vata, pitta ja kapha. Amla-mahla peetakse jumaliku puuviljana selle mitmekülgse kasu tõttu. See on imeline tervisemahl, sest see on unikaalselt rikas C-vitamiini poolest - 20 korda rohkem C-vitamiini kui apelsin.

Amla mahla kasulikkus:

Võimas looduslik C-vitamiini allikas

Amla on rikas C-vitamiini poolest, mis on võimas antioksüdant, immuunsüsteemi tugevdaja ja kollageeni soodustaja. Iga 30 ml annus sisaldab 180 mg C-vitamiini - see vastab 225% C-vitamiini päevasest tarbimisest.

100% puhas mahl organismi igapäevaseks kaitsmiseks

Valmistatud looduslike säilitusainetega, ilma lisatud vee ja lõhna- ja maitseaineta, on see tugevatoimeline supermahl võimas toidulisand igapäevase kaitse ja kaitsevõime edendamiseks.

Värske ja võimas

Fushi värskelt pressitud amla mahl on valmistatud ainult 100% värsketest amla (Amalaki) marjadest, mis on pärit Indiast, Gujaratist. Iga pudel sisaldab rohkem kui 1 kg Amla marju, seega iga 30 ml portsjon sisaldab 60 g Amla marjamahla. Iga pudel sisaldab rohkem kui 16 portsjonit!

Kuidas kasutada Amla mahla:

Soovituslik annustamine:

Võtke 30 ml mahla (2 supilusikatäit) segatuna poole klaasi veega enne sööki kaks korda päevas.

FUSHI TOP TIPP:

Kombineerige Fushi Amla ja aloe vera mahla immuunsuse tugevdamiseks. See toitev kokteil võib aidata ka detoksikatsiooni ning toetada naha ja juuste tervist.

Koostisosad: 99,7% puhas värskelt pressitud amla mahl - India karusmarja (Emblica Officinalis), kaaliumsorbaat (roosiõitest), naatriumbensoaat (õuntest).

Päritolu: India.

Eksklusiivsus:

Külmpressitud värskelt pressitud Amla marjad, mitte kuivatatud või kontsentraadist valmistatud.

Ei sisalda: Sünteetilisi säilitusaineid, kunstlikke värv- või lõhna- ja maitseaineid. Ei sisalda lisatud vett.

Säilitustingimused:

Enne kasutamist loksutada. Mahl võib olla hägune ja pudeli põhja võib settida setteid. Maitse ja värvus võivad partiide vahel erineda. See ei mõjuta kvaliteeti. Pärast avamist hoidke mahla külmkapis ja kasutage 4 nädala jooksul pärast avamist.

Ei pruugi sobida:

Ei ole soovitatav rasedatele või rinnaga toitvatele naistele.

-------------------------------------------------------------------

Kas amla-mahla võib juua iga päev?

Paljud inimesed saavad amlamahla joomisest iga päev kasu, kuna see on rikas C-vitamiini, antioksüdantide ja muude toitainete poolest. Amlat, mida tuntakse ka India karusmarja nime all, kasutatakse traditsioonilises ayurveda meditsiinis selle mitmesuguse kasuliku mõju tõttu tervisele. Mõned amla-mahla tarbimise võimalikud eelised on järgmised: immuunsuse tugevdamine, seedimise parandamine, juuste ja naha tervise parandamine ning kehakaalu langetamine. Siiski on oluline märkida, et individuaalne taluvus ja reaktsioonid võivad erineda. Mõne inimese puhul võib amla mahl põhjustada seedetrakti ebamugavust või allergilisi reaktsioone. Lisaks sellele, kui teil on mõni konkreetne tervislik seisund või te võtate ravimeid, on soovitav konsulteerida tervishoiutöötajaga enne oluliste muudatuste tegemist toitumises. Üldiselt soovitatakse alustada väikese koguse amla-mahlaga ja järk-järgult suurendada kogust, et hinnata keha reaktsiooni. Nagu iga toidulisandi või muudatuse puhul, on mõõdukus võtmetähtsusega. Kui teil tekib mõni kõrvaltoime, on kõige parem selle kasutamine lõpetada ja konsulteerida tervishoiutöötajaga.

Kas amla mahl asendab halle juukseid?

Puuduvad teaduslikud tõendid, et amla mahl võib muuta halle juukseid. Juuste halvenemine tuleneb peamiselt loomulikust vananemisprotsessist ja juuste värvuse eest vastutava melaniini tootmise vähenemisest. Kuigi amla sisaldab rohkelt antioksüdante ja teatud toitaineid, mis võivad aidata juuste tervisele kaasa, ei saa see halvenemisprotsessi tagasi pöörata. Siiski kasutatakse amlat sageli traditsioonilises ayurveda meditsiinis juuste hooldamiseks. Arvatakse, et see tugevdab juuksefolliikuleid, soodustab juuste kasvu ja parandab juuste üldist tervist. Mõned inimesed võivad leida, et amla-põhiste toodete või amla-mahla kasutamine aitab kaasa tervemate ja läikivamate juuste tekkimisele, kuid ei muuda hallide juuste värvi tagasi algsele värvusele.

Kas amlamahla peaksin võtma õhtul või hommikul?

Amla-mahla tarbimise aeg võib erineda sõltuvalt isiklikest eelistustest ja individuaalsetest vajadustest. Ayurveda järgi on aga hea amlamahla võtta hommikul tühja kõhuga. Amlamahla joomine hommikul võib stimuleerida seedimist ja käivitada ainevahetust päevaks. Samuti arvatakse, et amla mõjub organismile puhastavalt ja tänu kõrgele C-vitamiini sisaldusele võib see suurendada immuunsust. Mõned inimesed usuvad ka, et amlamahla joomine hommikul annab energiat ja soodustab vaimset virgumist.

Kuidas amla mahl mõjutab teie keha?

India karusmarjast saadud amla-mahlal on kehale palju kasu. See sisaldab rohkesti C-vitamiini, mis tugevdab immuunsüsteemi, stimuleerib kollageeni tootmist, aitab haavadel paraneda ja toimib antioksüdandina. Samuti on see rikas antioksüdantide poolest, mis neutraliseerivad vabu radikaale. Amla mahl võib soodustada tervislikku seedimist, parandada maksafunktsiooni, aidata kaalulangust, parandada juuste ja naha tervist ning toetada südame tervist. Samuti võib see aidata reguleerida veresuhkru taset ja vähendada põletikku.

Kes ei tohiks amlamahla võtta?

Kuigi amla mahl on üldiselt ohutu ja kasulik enamikule inimestele, on mõned juhud, kus tuleks olla ettevaatlik või vältida. Kui teil on teadaolev allergia amla või teiste samasse perekonda kuuluvate puuviljade (nt karusmarjad või marjad) suhtes, on soovitatav allergiliste reaktsioonide vältimiseks vältida amlamahla. Inimestel, kellel on teatud seedetrakti häired, nagu happerefluks, maohaavandid või ärritunud soole sündroom (IBS), võib amlamahla happesus olla häiritud. Kui te kannatate nende seisundite all, on enne amlamahla kasutamist kõige parem konsulteerida tervishoiutöötajaga. Hüpoglükeemia: Amla mahl võib alandada veresuhkru taset. Kui teil on madal veresuhkur (hüpoglükeemia) või kui te võtate veresuhkru alandamiseks ravimeid, on oluline jälgida hoolikalt oma veresuhkru taset ja konsulteerida enne amlamahla kasutamist tervishoiutöötajaga. Alati on soovitatav konsulteerida tervishoiutöötajaga või arstiga, enne kui teete olulisi muudatusi toitumises, eriti kui teil on mingeid olemasolevaid tervisehäireid või muresid.

Soovitatav
Imunitetui
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
500 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud