Chana Dal on purustatud kikerherned, mis sobivad eriti hästi rikkaliku dali valmistamiseks.
Chana Dall on suurepärane energia-, valgu- ja kiudainelisa, mis sisaldab väga vähe rasva ja suhkrut. See muudab selle eriti sobivaks tasakaalustatud ja tervisliku taimetoitluse jaoks.
"Chana Dal on kõrgeima kvaliteediga lõhustatud kikerherned, mis on täiuslikult lõhutud ja lihvitud. Kolesteroolivaba ja rikas oluliste vitamiinide ja mineraalide poolest on need toitev lisa igale toidule. 500 g pakend sobib ideaalselt varude varumiseks ja maitsva, koheva dali pikemaks nautimiseks.
Chana Dall on suurepärane energia-, valgu- ja kiudainete allikas, mis sisaldab väga vähe rasva ja suhkrut. Seetõttu sobib see eriti hästi tasakaalustatud ja tervisliku taimetoitluse jaoks.
Chana dal, tuntud ka kui purustatud bengali tera, valmistatakse Kala Chana (mustad kikerherned) väliskihi eemaldamise ja tera purustamise teel. Need on veidi suuremad kui enamik teisi kaunvilju, kollase värvusega ning maitsevad maitsvalt, kergelt magusalt ja mahedalt. Seda süüakse koos roti või riisi ja sabji'ga.
Koostisosad: Chana Dall (jagatud kollased kikerherned)
Allergeenid: Võib sisaldada maapähkleid, pähkleid, seesami, soja, gluteeni, laktoosi ja sinepit
Valmistamine/kasutamine: Pesta Chana Dall enne keetmist põhjalikult ja leotada üleöö (vähemalt 2-3 tundi). Keetmise aeg on umbes 30-60 minutit.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1522 kJ / 364 kcal
Rasv: 6 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0,06 g
Süsivesikud: 61 g, millest suhkur: 11 g
Valgud: 19 g
Sool: 0 g
Kiudained: 17 g
Säilitustingimused: Säilitada jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist on soovitatav toode paigutada õhukindlasse pakendisse
Päritolu: ELi-väline põllumajandus
Tootja: TRS Wholesale Co.Ltd. Southall, Middlesex, Ühendkuningriik