Sojahakkliha peetakse suurepäraseks alternatiiviks hakklihale ja see on suurepärane valguallikas. Selle konsistents on sarnane eelnevalt keedetud hakkliha konsistentsiga ja sobib taimetoitlastele.
Sojajahu on mitmekülgne taimne valk, mida sageli nimetatakse ka sojateradeks või sojapuruiks. See toitev koostisosa sobib ideaalselt taimetoitlastele ja veganitele ning sobib ideaalselt mitmesuguste maitsvate India roogade valmistamiseks. TRS Sojahakkliha on kõrge valgu- ja kiudainesisaldusega ning lisab teie roogadele süütundeta lisa. Nautige seda kergesti valmistatavat lihaasendajat karrites, frikadellides või salatites. Teie teekond tervisliku ja maitsva India toidu juurde algab TRS sojahakklihaga.
Kuidas valmistada sojahakkliha
Kasutage soja hakkliha asemel päris hakkliha. Keetke, leotades enne keetmist 5-10 minutit vees. Sojahakkliha tuleb maitsestada vürtsidega, et see koos teiste koostisosadega keetmisel maitseid endasse imendaks. Soovitame garam masalat, sojakastet, tomatipüreed ja küüslauku.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia / kalorid: 313kJ / 74kcal
Rasv: 0,4 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0,1 g
Süsivesikud: 3,6g, millest suhkrud: 1,7g
Kiudained: 3,9 g
Valgud: 12 g
Sool: 0,01 g
Koostis: 100% soja.
See toode sisaldab soja.
Toode on pakendatud ja/või ladustatud rajatises, kus töödeldakse ka pähkleid, maapähkleid, sinepit, sellerit, seesami, koorikloomi, soja, sulfiite, kala ja koorikloomi sisaldavaid tooteid. Hoolimata kõigist ettevaatusabinõudest võib toode sisaldada nende allergeenide jälgi.
Säilitamissoovitused
Säilitada jahedas, pimedas ja kuivas kohas. Pärast avamist viia sisu suletud anumasse.