Tootevalik
Juuste väljalangemise vastane šampoon, Himalaya, 200 ml
Juuste väljalangemise vastane šampoon, Himalaya, 200 ml
  • Juuste väljalangemise vastane šampoon, Himalaya, 200 ml

Juuste väljalangemise vastane šampoon, Himalaya, 200 ml

Juuste väljalangemise vastane šampoon vähendab juuste väljalangemist ja stimuleerib juuste kasvu. See on läbimurdeline 2-in-1 valem, mis vähendab juuste väljalangemist ja toidab juukseid. Samuti hooldab ja parandab juuste struktuuri, et vähendada katkemisest tingitud juuste väljalangemist. Taimed Butea Frondosa ja Bhringaraja stimuleerivad juuksefolliikulite kasvu ning tugevdavad tõhusalt juuksejuuri ja kontrollivad juuste väljalangemist.

499 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 8901138815936

"Himalaya Herbals Anti-Hair Loss Shampoo peatab juuste väljalangemise, toidab ja tugevdab juukseid taimse proteiiniga, mis imendub hästi juustele. Šampoon muudab juuksed tugevamaks, tervemaks ja läikivamaks. Ei sisalda kahjulikke keemilisi ühendeid. Sobib värvitud juustele ja juustele pärast juuksepalsamit.

Kuidas kasutada. Loputage hoolikalt. Vajadusel korrata. Korda, loputa ja loputa uuesti. Ohutu kasutada kunstlikult värvitud või läbipaistvatel juustel.

Koostisosad (INCI): Ammonium Lauryl Sulfate, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycol Distearate, Ammonium Xylenesulfonate, Dimethicanol, TEA Dodecylbnzenesulfonate, Cocamide MEA, Dimethicone, Amodimethicone, Laureth-23, Polyquaternium-1, Laureth-4, Glycerin, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Metabisulfite, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone, Xanthan Gum, Cicer Arietinum Seed Extract, Eclipta Prostrata Extract, Bueta Frondosa Flower Extract, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Mahutavus: 200ml

Hoiatused: ainult välispidiseks kasutamiseks.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
200 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud