Tootevalik
Ajurveeda tugevdav juuksemask POWER OF AMLA, Khadi, 50g
Bränd: Khadi
Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g

Ajurveeda tugevdav juuksemask POWER OF AMLA, Khadi, 50g

Bränd: Khadi

* "Power" lüliti teie juustele: juukseid ja peanahka tugevdav mask uskumatu juuste mahu saavutamiseks

* India lehtede amla viljade jõud tugevdab juuksejuuri, soodustab loomulikku melaniini tootmist ja kaitseb halliks muutumise eest

* Ayurveda vastus regulaarsele juuksepesule selle kõige loomulikumal kujul – ülipeen pulber

* Traditsiooniline Ayurveda valem: 100% looduslik ja vegan, seega täiesti silikooni- ja sulfaadivaba

---

Kasutage Khadi Amla juuksemaski ajurveeda jõudu koos teiste Khadi juuksehooldustoodetega:

* Suurendage oma igapäevast puhastavat toimet Khadi Amla Volume Elixir šampooniga koos The Power of Amla juuksemaskiga

* Sega Khadi Amla Maski võimsus Khadi Deep Shine Shikakai juuksemaskiga, et anda juustele lisaläiget, paindlikkust ja kaitset lõhenemise eest.

* Enne juuksemaski kasutamist kasuta Khadi Strong Amla juukseõli, et saada lisatugevust ja volüümi.

* Maski all kergemaks kammimiseks kasuta Coconut Shikakai Elixir palsamit

* Segage Amla Maski võimsus Shikakai Deep Shine juuksemaski ja Deep Charcoal Cleanse juuksemaskiga, et tagada juuste ja peanaha intensiivne hooldus ning sügavpuhastus. Maskide mõju kahekordistub

1003 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: KH-HWP-6

Detox sinu juustele: sügavpuhastavad juukse- ja peanahamaskid Amla aktiivsöega eeltöötlusena ja vahel ka intensiivne Khadi looduslike juuksevärvide puhastus.

Ayurvedic Detox khadi Deep Charcoal Cleanse eemaldab tõhusalt ja õrnalt silikooni ja stiilijäägid vastavalt Ayurveda traditsioonidele ja täiesti loomulikult. See mask paljastab teie juuste tegeliku seisukorra, mida tavatooted sageli varjavad. Saladus: Amla aktiivsüsi on absoluutne turuuuendus, mida on Ayurveda salajase koostisosana kasutatud tuhandeid aastaid.

Pooride sügavpuhastuse saladus peitub khadi-kolmainsuse mõjus: see ühendab üksikute käsitsi korjatud India ravimtaimede mõjud tervikuks ja suurendab nende jõudu. Khadi juuksemaskid on loodud iidsete Ayurveda retseptide järgi. Kasutades traditsioonilist tootmisprotsessi, jahvatatakse koostisained õrnalt ülipeeneks pulbriks.

Peale väga kontsentreeritud maski pealekandmist tunned koheselt peanaha ja juuste puhastust ning saad uuesti hingata.

Ayurvedas peetakse Amla aktiivsütt kauni ja terve naha tõeliseks imeks. Müügil olev aktiivsüsi on sageli valmistatud puidust, pruunsöest, süsinikust või isegi plastist. Kuid Khadi kasutab meie aktiivsöe jaoks midagi erilist: superpuuvilja Amla – see sisaldab lisaportsjonit C-vitamiini ja antioksüdante. Deep Charcoal Cleanse juuksemaski jaoks kasutame aktiivsütt väga tugevast Amla marjast, ühendades nii marja täieliku toime aktiivsöe puhastava jõuga. Sügavpuhastav toime on seotud võimsa võimega absorbeerida molekulaarstruktuuri. Pesemise ajal imendub liigne rasv ja lisandid peaaegu magnetiliselt, eemaldatakse ja pestakse minema. Ja mida peenem on Amla aktiivsöe pulber, seda suurem on imamispind ja tugevus – ja need, kes tunnevad Khadi tooteid, teavad, et meie eesmärk on puhtus ja keerukus.

India seebipähkel Reetha moodustab õrna vahu, mis õrnalt ja loomulikult puhastab ja parandab. Puuviljakoores sisalduv saponiin tagab rahuliku lõõgastuse ka siis, kui peanahk on ärritunud.

Sügav söestumine: Khadi 3-astmelise rituaali esimene samm

Kas soovite oma juukseid loomulikult värvida? Soovitame kasutada looduslikku Khadi juuksevärvi kolmeastmelise rituaalina. Esimene samm on valmistada ette Ayurveda juuksemask khadi Deep Charcoal Cleanse. Silikoon ja tavalised soengutooted mähivad juukseid peaaegu nagu kile ja takistavad looduslike juuksevärvide korralikku kleepumist – värvipigmendid lihtsalt "libisevad"! Deep Charcoal Cleanse Deep Cleansing Mask eemaldab selle "kilekotti" teie juustelt ja peanahalt. Pärast puhastamist võivad värvipigmendid sulanduda optimaalselt teie juustesse, et saada suurepärane, kauakestev ja intensiivne värv.

Te ei pea värvima, kuid soovite siiski minna üle loomulikule juuksehooldusele? Siis sobib Ayurvedic Deep Charcoal Cleanse juuksemask endiselt suurepäraselt juuste ja peanaha eeltöötluseks ning vanade toodete eemaldamiseks.

Khadi Deep Charcoal Cleanse Ayurvedic Hair Mask puhastab juukseid ja peanahka sügavalt pooridest ning taastab loomuliku oleku, mida tavapärased tooted sageli vaid jäljendavad. Kogege, kuidas peeneks jahvatatud maski meeldivalt pehme konsistents vallandab oma puhastusmaagia. Silikoon- ja stiilijäägid imenduvad ja pestakse ära. Detokseerige oma juukseid!

Kasutage maski 3-etapilise rituaali kolmandas etapis loodusliku värvimiseelse khadi protseduurina või mõnikord sügavpuhastusprotseduurina.

Kuidas Khadi Deep Charcoal Cleanse'ist maksimumi võtta:

Lisa kaussi õige kogus juuksepikkust ja sega peen pulber sooja veega, kuni need on tekstuurilt pehmed. Keskmise pikkusega juustele peaks piisama ühest pakist.

Tehke juuksed märjaks ja pühkige maskiga üle peanaha ja kogu juuste pikkuse. Võite kasutada khadi määrdepintslit või masseerida maski käsitsi. Enne kiudude pikendamist eraldage juuksed ja alustage võllidest. See tagab, et kõik on kaetud.

Kui olete täieliku katvuse saavutanud, pange lihtsalt rätik õlgadele ja laske Deep Charcoal Cleanse'il 30 minutit leotada. Maagia algab!

Peske Deep Charcoal Cleanse mask põhjalikult leige veega. Valmis.

Nüüd olete valmis kasutama naturaalseid Khadi juuksevärve.

Ohutusalane teave: Ärge kasutage toodet lahtiste haavadega ja hoidke seda silmadest eemal. Pulbritolm on väga peen ja seda ei tohi sisse hingata.

Märkus: võite märgata, et segamisel muutub mask peaaegu mustaks. Ärge muretsege – mask ei määri kuidagi juukseid ega pead! Vastupidi, tume värv on tingitud Amla-aktiivsöest, mida me kasutame. Just see Amla aktiivsüsi tagab võimsa, kuid õrna puhastuse. Hiljem värvi ei tule.

Juuste puhastamine Ayurvedas: Sellel, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, on Ayurveda filosoofias kõrgem eesmärk. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aura ja füüsiline keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Pulbrivormi peetakse kõige kindlamaks ja loomulikumaks puhastusmeetodiks. Khadi kolmainsuse efekti kasutades tood iga pesuga oma keha, vaimu ja hinge harmooniale lähemale.

Koostis (INCI): India lehtpuu amla (Emblica Officinalis) puuviljapulber*.

* mahepõllumajandusest 100% orgaaniline sisaldus kogu tootes

Juuksetüüp
Normaliems plaukams
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud