Tootevalik
Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
Bränd: Cultivator's
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g
  • Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g

Taimne must juuksevärv Black, Cultivator's, 100g

Bränd: Cultivator's
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Sobib ideaalselt hallide ja valgete juuste jaoks ning annab pikaajalise tulemuse.

Valmistatud 100% sertifitseeritud orgaanilistest ja looduslikest ravimtaimedest.

Sertifitseeritud Fair for Life tooted.

Orgaaniline taimne juuksevärv katab iga juukseserva.

Ei sisalda kemikaale, peroksiidi, ammoniaaki, PPD-d, parabeene ega GMOsid.

Täiustatud rajatised tagavad, et bioloogiliselt aktiivsed ained jäävad lõpptoodetes alles.

Läbinud arvukad kvaliteedistandardid.

Dermatoloogiliselt testitud Euroopas.

Kompostitav/ringlussevõetav pakendimaterjal ja trükitud taimsete ja mittemineraalsete õlipõhiste trükivärvidega.

1003 €
Saadavus: 10 Kogus
Tootekood: C228

Ecosert GMP USDA Organic Bio Cosmos Organic Fair for Life Ecocert

Cultivators Natural Products on sertifitseeritud ettevõte, mis on ülemaailmselt tuntud oma orgaaniliste taimsete juuksevärvide poolest. See pakub kõike, mida vajate oma juuste värvimiseks ja muudab teie juuksed läikivamaks, siledamaks, siidisemaks ja tugevamaks. Orgaanilised taimsed juuksevärvid on valmistatud orgaanilistest ravimtaimedest ja on seega palju ohutumad. Meie orgaaniline looduslik must juuksevärv annab teile täiusliku välimusega juuksed, et katta kõik teie hallid juuksed. Testitud dermatoloogi poolt, et tagada, et see on õrn juustele ja peanahale. Vaba karmidest kemikaalidest, mis annavad teile nii kauni, särava värvi kui ka on tervislikud teie juustele.

Lihtsalt kasutatav juuksevärvisüsteem on rikastatud parimate koostisosadega. Cultivators pakub kvaliteetseid tooteid ja ilusaid juuksevärve. Saate loomuliku juuksevärvi ja rikkalik värvimisvalem annab juustele kena tekstuuri. Orgaaniline looduslik must juuksevärv sobib kõikidele juuksetüüpidele. Avastage kõik, mida vajate, et toonida oma juukseid terve välimusega värvi ja sära. Täiesti erinevad toonid, mis annavad teile täiusliku välimuse. Vali üks vastavalt oma isikupära.

Cultivatori kogemused, innovatsioon ja võimsad koostisosad loovad luksuslikke juuksehooldusvahendeid, mis annavad erakordseid tulemusi. Kombineerime tööstuse nõuded tipptasemel uuringute ja funktsionaalsete teadmistega, et tuua oma toodetes esile Ayurveda tõeline jõud.

Eelised:

* Ainulaadne sertifitseeritud orgaaniliste taimede segu. Cultivators Organic Herbal Hair Color on ainulaadne segu kõrgeima kvaliteediga sertifitseeritud orgaanilistest ravimtaimedest, nagu henna, indigo, peet, kummel, eukalüpt, aloe vera, ziziphus, manjistha ja muud. Need ravimtaimed on kasvatatud nii, et kõik aktiivsed koostisosad säilivad, et anda teile parim juuksevärvimise kogemus, kahjustamata teie juukseid.

* Ammoniaagivaba."Cultivatori orgaaniline taimne juuksevärv on ammoniaagivaba. Keemilistel põhinevates juuksevärvides on palju ammoniaaki, mis on juustele kahjulik ja peamine juuste väljalangemise põhjus. Ammoniaagi pigmendid kahjustavad teie küünenahka, melaniini ja peanahka, mis viib juuste väljalangemise, jämedate, kuivade juuste ja peanaha kahjustusteni. "Cultivators" juuksevärv on 100% ammoniaagivaba, sest see on orgaaniline koostis, mis on valmistatud kõrgeima kvaliteediga sertifitseeritud orgaanilistest ravimtaimedest.

* Dermatoloogiliselt testitud toode.See on dermatoloogiliselt testitud. Välja töötatud pärast aastatepikkust uurimistööd. Kõik koostised on põhjalikult testitud, et vältida kahjulikke reaktsioone nahale ja juustele. Sobib kõikidele nahatüüpidele, kuid enne juustele kandmist soovitame teha plaasterproovi.

* Rahvusvaheliselt sertifitseeritud juuksevärvid. "Cultivators orgaanilisi taimseid juuksevärve armastavad inimesed üle kogu maailma. See on 100% vegan, Fair for Life sertifikaadiga. Samuti on see ECOCERT, ISO, KOSHER, HALAL ja GMP akrediteeritud. See on julmuse vaba toode, mis on loodud selleks, et pakkuda teile luksuslikku juuksevärvi võimalust.

* Ülemaailmne lemmik paljudes toonides. Saadaval on lai valik värvitoone. Kogu tooni valik on välja töötatud juuksevärvide ulatusliku uurimis- ja arendustegevuse tulemusena. Taimsed värvid on saadaval 20 värvitoonis. Oleme maailma juhtivate juuksevärvimärkide tootja. Praegu ekspordime rohkem kui 35 riiki. See on ülemaailmne lemmik juuksevärv, mis värvib hoolikalt.

* Täielik komplekt juuste värvimiseks. parima värvimiskogemuse saamiseks: anname teile täieliku komplekti lihtsaks, kiireks ja probleemivabaks värvimiseks. Komplektis on 4 kotikest - neid saab kasutada kuni 4 korda sõltuvalt juuste pikkusest. Kaasas on ka dušimüts, et vältida määrdeid. Komplekti kuuluvad ka kindad kätele, et vältida otsest kokkupuudet nahaga. Lõpuks on kaasas infoleht, mis vastab kõigile kõige sagedamini esitatavatele küsimustele. Seda on täiesti lihtne kasutada.

Juuste värvimine."Cultivator juuksevärviga on lihtne kodus juukseid värvida ja saavutada iga kord suurepäraseid tulemusi. Saate oma juukseid kodus värvida ilma kahjustusi tekitamata. Keemiavaba ja mittekahjustav taimne segu hoiab teie juuksed terved, pehmed ja siledad, ilma et lisataks mingeid karmi koostisosi. Selle taimse juuksevärvi abil on teie juuksed kergesti rikastatud ja niisutatud. Kasutage Cultivator juuksevärvi, et värvida oma juukseid orgaaniliselt.

Suurendab sära. "Cultivator taimne juuksevärv annab teile paremad ja loomulikumad juuksed. Saate juuksevärvipaletist hämmastavaid toone. Valida saab 20 värvi vahel, mille värvid on elujõulised, niiskusega rikastatud ja annavad juustele imelise välimuse. Juuksevärv on 100% hall ja annab kauakestva, loomuliku välimusega tulemuse. Juuksevärv, mis näeb loomulik välja ja muudab juuksed tugevaks, siidiseks, siledaks ja läikivaks. Pärast kasutamist muutuvad juuksed siidiseks, läikivaks ja kaunilt värvitud.

Looduslik värv täielikult looduslike koostisosadega. Kõik Cultivatori tooted on looduslikud, mahedalt formuleeritud, testitud tundlikul nahal ja mõeldud pakkuma kõige tõepärasemat looduslikku alternatiivi neile, kes hoolitsevad oma juuste eest. Kõik on rikastatud sertifitseeritud orgaaniliste taimeekstraktidega. Sinu juuksed saavad särava läike tänu taimse hennapulbri ja indigopulbri täiuslikule kombinatsioonile.

Rahvusvahelised sertifikaadid. Cultivators tooted on Euroopas dermatoloogiliselt testitud. See on ka esimene juuksevärv maailmas, mis on sertifitseeritud Fair for Life (FFL). Lisaks sellele on see sertifitseeritud USDA, ECOCERT, COSMOS, KOSHER, HALAL ja teiste poolt. See on julmuse ja veganluseta toode, mis elavdab loomulikult teie juukseid ja peanahka. See tagab kvaliteedi säilimise kogu aeg, alates koristusest kuni pakendamiseni. Saage lihtsa tootega kodus loomulikku juuksevärvi.

Üldised kasutusjuhised:

1. Valige.Valige õige Cultivatori orgaanilise juuksevärvi toon

2. Valmistage ette.Valmistage ette segamiskauss, dušimüts ja kindad

3. Proovige seda.Tehke plaastritest (allergiatest, tupsutades väikese koguse pulbrit/pastat kõrva taha) ja oodake paar tundi.

4. Segu.Segage orgaaniline juuksevärv leige veega. Segage juuksevärvi ettevaatlikult 50-kraadise sooja veega, kuni see on ühtlane. Pasta peaks jahtuma ja paksenema, kuid mitte kuivama!

5. Rakenda.Kandke värvi juurtest alates ja masseerige sügavuti sisse. Kandke siledat, paksu pasta haritud (silikoonivaba šampoon on kohustuslik!), sooja ja rätikukuivatatud juukseosadele.

6. Oodake.Jäta värv soovitatud ajaks (30 minutit kuni 2 tundi). Katke kaetud juuksed kilekatte, dušimütsi ja rätikuga, et hoida soojust.

7. Loputage.Peske oma juuksed puhtalt šampooniga

8. Kuiv.

Mida kauem te juuksevärvi säilitate, seda intensiivsema värvi ja juuksehoolduse saate.

Igal juhul sõltub lõpptulemus teie juuste tekstuurist ja loomulikust värvist.

Ole kannatlik! - teie juuksevärv hakkab paari päeva jooksul pärast värvimist täies intensiivsuses särama!

Koostisosad (INCI): Cassia auriculata (Cassia) Powder, Emblica officinalis (Amla) Powder, Lawsonia inermis (Henna) Powder, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder, Curcuma longa (Turmeric) Powder, Matricaria recutita (Chamomile) Powder.

Sertifitseerimine: Orgaaniline NPOP, USDA NOP, EL, COSMOS Organic, Kosher, Halal, Cruelty free, Vegan, FFL ja Non-GMO.

----------------------------------------------------------------------------

Kas see on 100% orgaaniline ja looduslik juuksevärv?

Jah, Cultivatori juuksevärvid on 100% orgaanilised ja ilma keemiliste koostisaineteta. Meie taimsed juuksevärvid sisaldavad ainult 100% looduslikke värvaineid ja hooldavaid koostisosi. Tegemist on puhtalt taimse juuksevärviga. Cultivatori orgaaniline juuksevärv ühendab endas ayurveda headuse ja innovatsiooni. Täiesti ainulaadne orgaaniliste taimede segu, mis värvib teie juuksed loomulikult. See sisaldab looduslikke värvipigmendi eellasi ja toitaineid, mis annavad teie juustele soovitud tooni, sära ja toitmise.

Kuidas ma tean, et see toode on FFL?

"Cultivatori juuksevärvid on FFL-sertifikaadiga, mida saab kontrollida FFL-i ametlikul veebilehel.

Kui kaua värv kestab?

Tavaliselt kestab värv kuni 15-20 pesu, kuid see sõltub ka sellest, kui tihti sa oma juukseid pesed. Samuti, kui kasutate enne ja pärast meie juuksevärvi teisi keemilistel ainetel põhinevaid tooteid, siis kestavad need lühemalt. Pärast regulaarset kasutamist saad soovitud toonid ja need kestavad kuni 15-20 pesu.

Kas see katab kõik mu hallid juuksed korraga?

Ideaalsetes tingimustes katab see üle 99% hallidest juustest. Kuna tegemist on taimse koostisega, mis ei sisalda pleegitusvahendit, võivad varem kasutatud kahjulikud keemiatooted mõjutada katvust ja tooni juba esimestel kasutuskordadel.

Milliseid koostisosi kasutatakse?

Igas juuksevärvis on erinevate koostisainete erinev kombinatsioon. Mõned kõige sagedamini kasutatavad koostisained on järgmised:

Indigofera tinctoria (Indigo) pulber, Emblica officinalis (Amla) pulber, Lawsonia inermis (Henna) pulber, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) pulber, Eucalyptus globulus (Eukalüptus) pulber, Aloe barbadensis (Aloe Vera) pulber, Curcuma longa (Kurkum) pulber, Matricaria recutita (Kamilla) pulber.

Kas mul on vaja testimist?

Jah, sest see aitab määrata aja pikkust ja värvitulemust. Saadud juuksevärvi on raske standardiseerida ja prognoosida, sest värv tuleb taimedes sisalduvatest looduslikest värvipigmentidest. Samuti varieerub see vastavalt inimese juuste struktuurile ja seisundile, mis sõltub tema elustiili harjumustest ja üldistest juuksehooldusvõtetest, mida ta kasutab. Värvitulemuse paremaks prognoosimiseks oodake 24-48 tundi pärast Cultivator's Organic Herbal Hair Colour'i kasutamist. Pange tähele, et selle aja jooksul võib värv tumedamaks muutuda. Kui te ei ole tulemusega rahul, valige lühem/pikem kokkupuuteaeg.

Ma tegin plaaster-testi üks kord, kas ma pean seda iga kord tegema?

"Cultivator's Organic Herbal Hair Colour" on 100% orgaaniline, kemikaalivaba ja ohutu kasutada. Mõned inimesed on siiski teatud taimeosade suhtes allergilised, seega on enne kasutamist alati soovitatav teha plaastertest. Palun järgige pakendil olevaid PATCH TESTI JUHISTE

Olen keemiliste juuksevärvide suhtes allergiline, kuidas saab Cultivatori orgaaniline juuksevärv mind aidata?

"Cultivator's Organic Herbal Hair Dye" on dermatoloogiliselt testitud ja täiesti ohutu kasutada, kuid enne toote kasutamist on vaja teha väike test. Ayurveda kirjeldab, et iga inimene on erinev ja seetõttu reageerib tema keha samale tootele erinevalt.

Mida tähendab taimne juuksevärv?

See tähendab, et kõik koostisosad on pärit taimedest või taimeosadest, mistõttu on tegemist 100% orgaanilise ja taimepõhise juuksevärviga.

Kui te olete rase / imetate last; kas seda on ohutu kasutada?

V: Jah, see on 100% orgaaniline taimne juuksevärv ja seetõttu on seda ohutum kasutada, sest see ei sisalda AMmoniumi, PPD-d, PEROKSIDE ega KEMIKAALE.

Kas muid koostisosi (nt muna või kodujuust) võib segada juuksevärviga?

Soovitame mitte lisada midagi muud kui sooja vett. Mis tahes muu lisatav koostisosa segab ja takistab loomuliku värvi väljatulekut juustele.

Olen varem oma juukseid keemiliselt töödeldud ja/või pleegitanud. Kas ma võin ikkagi kasutada Cultivatori juuksevärvi?

Soovitame vältida orgaaniliste juuksevärvide kasutamist vahetult pärast keemilist pleegitamist või pärast keemilist juuksehooldust. Need kaks värvi on oma olemuselt vastandlikud ja võivad muuta tooni või ei anna soovitud tulemust. Kui teie juuksed on värvitud keemiliste värvide/värvidega, jätke juuksed enne Cultivator's taimse juuksevärvi kasutamist vähemalt 5-6 nädalaks seisma, et saavutada parimad tulemused.

Minu loomulik juuste toon on tume, kas ma võin kasutada heledamat tooni, kas see toimib?

Taimsed juuksevärvid ei saa juukseid helendada, kuna need ei sisalda pleegitusaineid.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud