Tootevalik
Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
Bränd: Khadi
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml
  • Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml

Keha- ja näoõli Shatavari Everyoung Elixir, Khadi, 100ml

Bränd: Khadi
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

* KKoge puhast noorendamist ja ülendamist, terviklikku rakkude uuenemist

* Khadi Shatavari Everyoung Elixir toniseerib nahka seestpoolt, andes sellele elastsuse ja tugevuse

* Ajurveeda vananemisvastased toimed põhinevad inimkonna vanimal lähenemisel loomulikule tervenemisele

* Ajurveedas peetakse shatavarit ja asvagandat nooruse allikaks ning sandlipuu tagab pikaajalise niisutuse.

* Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% looduslik ja vegan

2314 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: KH-KOE-9-XX

Khadi Shatavari Everyoung Elixir Body Oil: igavene noorus sinu nahale – seestpoolt. Ajurveedas tähendab termin "Rasayana" noorenemist. Rasa viitab toitvale sisule ja Ayana on tee läbi erinevate kanalite. Nooruslikkus ehk vananemisprotsessi aeglustamine algab sügaval ajurveeda praktika rakkudes. Arvatakse, et ajurveeda on inimkonna varaseim lähenemine vananemisele ja meie kontsentreeritud khadi vananemisvastane õli on sajandite pikkuse tarkuse vili.

Shatavari Everyoung kehaõli on terviklik noorendav õli, mis toniseerib, elustab ja annab terve naha elastsuse. Ajurveeda toimeained selles erilises valemis on shatavari, ashwagandha ja brahmi. Need parandavad kuiva, küpset nahka, kortse ja isegi ebaühtlast pigmentatsiooni. Samal ajal stimuleerivad peened eeterlikud õlid sinu vaimu, muutes pealekandmise tõeliselt sensuaalseks kogemuseks. Kui sinu hing on noor, peegeldub selle elujõud sinu nahas.

Selle noorendava efekti saladus on Khadi Shatavari Everyoung eliksiir: Khadi eliksiir on valmistatud vastavalt iidsetele ajurveeda valemitele, kasutades traditsioonilist praktikat, mille kohaselt käsitsi korjatud India ravimtaimi küpsetatakse õrnalt lahtise tule kohal. Sel viisil valmistatud ajurveeda taimeekstraktid (ravikeedused) ühendavad üksikute taimede kogu potentsiaali ja unikaalse olemuse, et luua harmooniline tervik.

Khadi Shatavari Everyoung eliksiir-kehaõli noorendav toime tuleneb Khadi eliksiirist, mis on õrnalt ja armastusega valmistatud iidsete ajurveeda valemite järgi. See ühendab üksikuid India ürte, puuvilju ja lehti, et luua maagiline tervik:

Shatavari (spargel): neid India metsikuid spargleid peetakse ajurveedas tõeliseks nooruse allikaks, eriti naiste jaoks. Selle ravimtaime juureekstrakt taastab kahjustatud rakud ja soodustab tervete rakkude kasvu. Shatavari suurendab ka heaolu ja elujõudu.

Ashvagandha (uimastav juustumari), tuntud ka kui India ženšenn, on ajurveeda üks hinnatumaid maitsetaimi. Ajurveeda tekstid kirjeldavad sageli Ashwagandha vananemisvastaseid omadusi. Rahustav toime soodustab head und ja vastupidavust stressile. See aeglustab vananemisprotsessi ja hoiab keha kauem tugevana.

Brahmi (sasi-vesikaak): See ravimtaim on ajurveedas populaarne ning sisaldab tugevdavaid ja puhastavaid koostisosi, nagu flavonoidid ja saponiinid. Brahmi pakub kontsentreeritud toitu kuivale, ärritunud nahale.

Santali hinnatakse ajurveedas kõrgelt. India sandlipuu tüve kogumiseks kulub 20 aastat. Sandlipuu aitab nahal koguda niiskust ja parandab jumet. See võitleb plekkidega, leevendab põletikku ning päikese- ja muid põletusi. Santal on puhas rahu sinu nahale!

Lagritsajuur niisutab, leevendab sügelust ja kaitseb nahka vabade radikaalide eest.

Centella (Aasia tsentella) on rahustava ja vananemisvastase toimega.

Arjuna aitab neutraliseerida pigmendi kadu nahas.

Roos on ravimtaimena tuntud juba aastatuhandeid. Roosidest ekstraheeritud eeterlik õli sisaldab enam kui sadat toimeainet. Roos aitab nahal niiskust koguda ja toimib loomuliku vahendina kortsude vastu, vähendades peeneid nahajooni.

Seesamiõli tungib sügavale naha sisse, tagades, et kõik toimeained jõuavad oma eesmärgini. See sisaldab looduslikke hormoone sesamoliini ja seesamiini, mis seovad kollageeni ja vett ning aitavad säilitada toonuse ja kauni naha. See on ideaalne vananemisvastane õli väsinud, küpsele või kuivale nahale.

Kuula oma nahka, kuidas see laulab! Naudi noorendavat toimet, kuna Shatavari Everyoung eliksiirõli jätab nahale sensuaalse aroomi. Juba siis, kui hakkad õli kehale masseerima, on vananemisvastane toime sügaval naharakkudes tunda. Laske Khadil noorendava teekonnaga liituda!

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli koos Khadi Shatavari Everyoung Elixir kehaõliga ja Khadi Rose Love Elixir kehaõliga moodustavad kehaõlide sarja "Püha keha". „Püha keha“ on keha ja hinge tervikliku toitmise sünonüüm. See aitab sul projitseerida oma sisemist sära välismaailma.

Khadi „Skin ja Soul Elixir“ kehaõlid toidavad nahka nii, nagu muusika toidab sinu hinge.

* Ole inspireeritud ajurveedast - inimkonna vanimast lähenemisviisist looduslikule tervenemisele. Khadi elixir kehaõlid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse standarditele.

Kasutamine

Khadi Shatavari Everyoung Elixir hellitab sinu nahka juba algusest peale, kui ajurveeda valemi värskendav maagia hakkab mõjuma. Koge Shatavari Everyoung Elixir noorendavat toimet, kuna see toniseerib nahka ja tagab niisutuse.

Kasuta seda, et aktiveerida oma energia üks sügavamaid punkte - kroonitšakra - kui sinu sisemine jõud kiirgab väljapoole.

Lihtne kasutada: 1-2 vajutust õli pumbast käele ja masseeri seda õrnalt ringjate liigutustega värskelt niisutatud ja veel kergelt niiskele nahale. Anna õlile veidi aega, enne kui see imendub ja annab nahale suurepäraseid uusi aistinguid.

Kasuta Khadi Shatavari Everyoung Elixir kehaõli koos teiste Khadi isikliku hügieeni toodetega: lisa sellele Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kehaõli, et ühtlustada naha rasva- ja niiskustasakaalu ning kombineerida Khadi Rose Love Elixir kehaõliga, et neutraliseerida punetust ja turset.

Looduslik BDIH sertifikaadiga toode!

Koostis (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Oryza Sativa Bran Oil*, Ricinus Communis Seed Oil, Asparagus Racemosus Root Extract*, Withania Somnifera Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Santalum Album Wood Extract, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Centella Asiatica Leaf Extract*, Terminalia Arjuna Bark Extract*, Linalool**, Commiphora Myrrha Gum Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene**, Geraniol**, Curcuma Aromatica Root Extract, Curcuma Longa Root Extract*

*ökoloogilisest põllumajandusest
** 100% naturaalsetest eeterlikest õlidest

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Sportlastele Sportlastele
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud