Tootevalik
Näokreem kombineeritud ja rasusele nahale ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Näokreem kombineeritud ja rasusele nahale ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Näokreem kombineeritud ja rasusele nahale ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Näokreem kombineeritud ja rasusele nahale ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Näokreem kombineeritud ja rasusele nahale ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Näokreem kombineeritud ja rasusele nahale ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Näokreem kombineeritud ja rasusele nahale ProAge, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Vananemisvastane näokreem kombineeritud ja rasusele nahale.

Sellel kreemil on antioksüdantne ja vananemisvastane toime, see toidab ja niisutab ning vastab kombineeritud ja rasvase naha vajadustele, matistades ja puhastades nahka.

See sisaldab erineva molekulmassiga hüaluroonhapet, toitvaid taimeõlisid (argaania-, oliivi- ja jojobaõli) ning puhastavaid ayurveda- ja ravimtaimeekstrakte.

Spetsiaalne tekstuur kombineeritud ja rasusele nahale ei ole rasvane ja imendub koheselt.

Õhuvaba, jäätmevaba, taaskasutatud plastpakend!

2011 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: RSYN-005

AIAB 6 kuud pärast avamist

Pro-Age näokreem kombineeritud ja rasusele nahale on spetsiaalselt koostatud nii kombineeritud kui ka rasusele ja küpsele nahale samaaegselt. Kerge taimne õli, nagu Jojoba, argaania ja oliiviõli, täiuslikult tasakaalustatud koostisega niisutab ja kaitseb nahka. Argaaniaõli, erineva molekulmassiga hüaluroonhappe, sandlipuu ja E-vitamiini kombinatsioon tagab tõhusa proage-efekti. Salvei vesi, burdock ja tamarindi ekstrakt mõjuvad liigset rasu tootvale nahale normaliseerivalt. Teepuu eeterlik õli, millel on antibakteriaalsed omadused, ja Neem toimivad määrdunud naha plekkide vastu. Riisipulbril on matistav toime. Kergesti imenduv tekstuur ei ole rasvane ja jätab meeldivalt pehme tunde. Tulemuseks on sile, värske ja puhastatud jume.

Kombineeritud/rasvane ja küps nahk?

Paljudel täiskasvanutel tekib näo T-tsoonis akne, akne, seborröa või läige - lühidalt öeldes klassikalised kombineeritud ja rasvase naha tunnused.

Küpsele nahale mõeldud vananemisvastane kosmeetika on aga sageli sõnastatud normaalsele või kuivale nahale sobivaks. Kombineeritud või rasvase naha jaoks on need tavapärased kosmeetikatooted liiga rasked, liiga toitvad ja ei paku nahale seda, mida ta vajab, näiteks puhastavaid toimeaineid.

Seepärast on see näokreem välja töötatud spetsiaalselt kombineeritud/rasvase ja küpsele nahale, mille vajadused on väga erinevad kombineeritud/rasvase teismelise naha vajadustest.

ProAge: miks see väide?

Meie ProAge näokreemi jaoks kombineeritud ja rasusele nahale valisime väite ProAge asemel vana Antiage, sest ProAge tähendab teistsugust lähenemist vananemisele. Vananemist ei peeta enam millekski, mille vastu tuleb võidelda ("anti"), vaid normaalseks eluviisiks, millega tuleb teadlikult silmitsi seista ja taasavastada oma loomulik, ajatu ilu. ProAge kosmeetika aeglustab normaalseid vananemisilminguid, kaitseb nahka, hoiab seda tervena, austab ja armastab seda.

Kuidas kasutada:

Kanna hommikul ja õhtul täiesti puhtale ja kuivale nahale kerge massaažiga. Veelgi tõhusama tulemuse saavutamiseks soovitame kombineeritud ja rasusele nahale mõeldud ProAge Rasayana näokreemi kasutada koos Rasayana Antiage seerumiga.

Kombineeritud ja rasvase naha puhul soovitame järgmisi samme:

* hommikul puhastage Arnas Soft Mousse'iga, - õhtul kahekordne puhastus Amrita puhastava õliga, millele järgneb Arnas Soft Mousse.

* hommikul toonige ProAge Ayurvedic Tulasi puhastusveega, - õhtul toonige ProAge Ayurvedic Jati kooriva veega.

* ProAge näoseerum

* ProAge näokreem

* kord nädalas, pärast puhastusravi, Holud Anti-Age näomask kombineeritud ja rasusele nahale, jätta 15 minutiks mõjuma, seejärel Tulasi vesi, seerum ja kreem!

Koostisosad (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Water*, Glyceryl Stearate Citrate, Rosmarinus Officinalis Leaf Water*, Propanediol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Powder, Sodium Pca, Olea Europaea Fruit Oil*, Arctium Lappa Root Extract*, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Seed Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Santalum Album Wood Oil, Glyceryl Caprylate, Saccharide Isomerate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Glycerin, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Sidrunhape, parfüüm, bensüülalkohol, ksantaankummi, bensoehape, naatriumfütaat, naatriumtsitraat, heksüültsinnamaal, linalool, tsitronellool, geraniool, limoneen, hüdroksütsitronellool.

* mahepõllumajandusest.

Nahatüüp:
Brandžiai, sausai odai
Riebiai, spuoguotai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline