Tootevalik
Kastoorõli, külmpressitud, Ancient, 100 ml
Bränd: Ancient
Kastoorõli, külmpressitud, Ancient, 100 ml
  • Kastoorõli, külmpressitud, Ancient, 100 ml

Kastoorõli, külmpressitud, Ancient, 100 ml

Bränd: Ancient

Ladinakeelne nimi: Ricinus Communis

Värvus ja lõhn: selge, värvitu, lõhnatu, kerge õlilõhnaga

Tekstuur: mee konsistents

Seda kastoorbaasõli ekstraheeritakse Indias ja toodetakse külmpressimise teel. Saadaval 100 ml merevaigukollastes klaaspudelites ja on 100% looduslik.

Kastoorbaasõli valitakse hoolikalt, ostetakse sagedamini mitteprimaarsetest allikatest, testitakse puhtust ja järgitakse rangeid kvaliteedikontrolli standardeid.

499 €
Saadavus: 9 Kogus
Tootekood: BO-20

1. Kastoorõli aitab eemaldada aknet, aknet. - Riitsinusõlis sisalduv kastoorõli hape takistab paljusid viiruseid ja baktereid ning kuna kastoorõli võib tungida sügavale nahakudedesse, aitab see tõhusalt ravida aknet.

Akne ravimiseks asetage õhtul enne magamaminekut näole kuum niiske rätik. Kuumus avab õrnalt näonaha poorid. Pärast seda masseerige kastoorõli õrnalt näonahasse. Jäta ööseks. Paremate tulemuste nägemiseks korrake seda iga päev 1–4 nädala jooksul. Võite seda korrata ka kaks korda päevas: hommikul ja õhtul.

2. Kastoorõli hoiab naha pehme ja nooruslikuna. - Kastoorõli suudab tungida sügavamale kui ükski teine eeterlik taimeõli, muutes selle suurepäraseks viisiks hoida nahk noore ja värskena. Kastoorõli toimib paremini kui ükski poest ostetud vananemisvastane kreem.
Üks parimaid ja lihtsamaid viise kastoorõli kasutamiseks on kanda väike kogus seda enne magamaminekut silmade ümber ja hommikul maha pesta.

Kastoorõli võid ka üle kogu näo hõõruda, aga kuna see on väga paks ja kleepuv, siis kasuta seda säästlikult. Parem kasutada vähehaaval ja pikalt! Võid selle maha pesta 2-3 tunni pärast, aga võid alati kauem mõjuda, kui tunned end mugavalt. Seda tüüpi õli kasutamine võib kuumemas ja niiskemas kliimas tunduda ebamugav. Seega võivad jahedad päevad/ööd või sügis/talv olla parem aeg kastoorõli maskide jaoks.

Igapäevaselt neid protseduure tehes väldid ja silutad kortse ning nahk näeb välja värske, nooruslik ja elastne. Kui seda kasutatakse järjepidevalt mõne kuu jooksul, võib see aidata eemaldada aknest jäänud vanu tumedaid laike.

3. Kastoorõli lagundab välimist ja sisemist armkudet ning takistab uute armide teket. - Kastoorõli on ületamatu sügavale kudedesse tungimiseks ning selle tungimine aitab pehmendada ja eemaldada väliseid ja sisemisi arme, näiteks neid, mis on jäänud pärast operatsiooni.

Kastoorõli tungib sügavale kudedesse, lahustades aeglaselt armkude. Hämmastav on see, et kastoorõli suudab eraldada terved rakud ebatervislikest. Kastoorõli detoksifitseerib ja stimuleerib terveid rakke, parandades samal ajal vereringet. Kastoorõli sihib agressiivselt ebatervislikke rakke, nagu armkude ja kasvajad, lahustades need oma lahustiomadustega.

Sisemiste armide purustamiseks leotage puhast lappi kastoorõlis ja kandke seda armipiirkonnale tund või kaks päevas. Võite ka lihtsalt igapäevaselt piirkonnale määrida kastoorõli. Tõsisemate sisemiste armide paranemine võtab kauem aega.

4. Kastoorõli rahustab külmavillid (herpes). - Herpes on teatud tüüpi viirusnakkus ja on tõestatud, et kastoorõli tugevdab organismi lümfotsüüte, seega võib kastoorõli võtmine olla kasulik kõigile, kellel on nõrgenenud immuunsüsteem.

5. Kastoorõli tihendab ripsmeid ja kulme. - Enne magamaminekut hõõru kastoorõli õrnalt läbi ripsmejuurte. See hoiab ära ripsmete hõrenemise ja soodustab nende kiiret kasvu, muutes ripsmed tihedamaks ja tihedamaks. Tegelikult sisaldavad paljud kaubanduslikud ripsmetooted kastoorõli.
Kulmude kosutamiseks hõõruge enne magamaminekut veidi kastoorõli oma kulmujoontesse.

6. Kastoorõli hoiab ära juuste väljalangemise ja taastab juukseid. - Kastoorõlis sisalduva ritsiinhappe antibakteriaalsed ja seenevastased omadused kaitsevad peanahka ja juukseid infektsioonide eest, mis võivad põhjustada juuste väljalangemist. Kastoorõlis sisalduvad oomega-9 rasvhapped toidavad ka juukseid ja hoiavad ära peanaha kuivamise. Kastoorõli hõõrumine peanahasse ja juuksejuurtesse soodustab uute juuste kasvu mitu kuud. Samuti aeglustub juuste väljalangemine.

Sügava tervendava ravi saamiseks hõõruge kastoorõli peanahasse ja jätke see ööseks mõjuma. Juuksed võid mähkida rätikusse või spetsiaalsesse mütsi, et õli peas püsiks ja voodipesu ei määriks (kastoorõliplekke on peaaegu võimatu eemaldada).

Lihtsamaks hoolduseks hõõruge päeva jooksul väike kogus kastoorõli peanahasse või juustesse (olenevalt sellest, kus tunnete seda vajavat). Kastoorõli on väga paks ja viskoosne, nii et see võtab veidi rohkem aega. Võite selle päeva lõpus välja pesta või jätta sisse, kui tunnete end mugavalt (pidage kinni oma tavapärasest juuksepesurutiinist, mis iganes see ka poleks).

Kui teil on aga õhukesed või nõrgad/haprad juuksed, on parem segada kastoorõli heledama õliga, et seda oleks hiljem lihtsam välja pesta (söögisooda aitab samuti riitsinusõli eemaldada, kuid see võib ajutiselt kuivatada).

Mõned teatavad headest tulemustest kastoorõli segamisel kookos- või oliiviõliga. Kookosõli on oma suure toitainesisalduse tõttu eriti kasulik kahjustatud ja nõrkade juuste parandamiseks.

7. Kastoorõli hoiab juuksed pehmed ja läikivad. - Kastoorõli on niisutav, sest see niisutab juukseid ja nahka. Kastoorõli kasutamine juustel hoiab need pehmed, läikivad ja tugevad.

8. Kastoorõli pehmendab pakse nahavolte ja kalluseid. - Kastoorõli pehmendab igasugust kareda või kaljustunud nahka, sealhulgas naha- ja kalluseid. Kalluse ravimiseks määri enne magamaminekut säärtele/jalgadele kastoorõli ja kanna puuvillaseid sokke.

9. Kastoorõli ravib nahainfektsioone, nagu näiteks jala- ja rõngastõbi. - Kanna kahjustatud piirkonda riitsinusõlis niisutatud lapiga. Kui ala on piisavalt väike, võib selle asemel kasutada mõne tilga kastoorõli plaastrit.

10. Kastoorõli hoiab ära venitusarmide teket. Masseerige iga päev väike kogus riitsinusõli kõhule ja reitele, et vältida kortsude teket raseduse või kaalutõusu ajal.

11. Kastoorõli eemaldab mutid ja tüükad (kasutage kuumust kiiremate tulemuste saamiseks)
Igal õhtul hõõruge kastoorõli mutile või tüükale. Mõne nädala jooksul hakkab mutt (või soolatüügas) kahanema ja pikaajaline kasutamine eemaldab need lõpuks ilma armideta. Täielik eemaldamine võib kesta 2–3 kuud, kuid see aeglane paranemine tagab ka selle, et teie nahas ei teki "auku" (tüügaste või muti kirurgiline eemaldamine jätab sageli naha väljavenimise kohta augu. See kahjustus võib muutuvad sageli püsivaks).

Õli kasutamine: vt ülaltoodud kirjeldust.

Koosseis (INCI):

100% puhas külmpressitud kastoorõli (Ricinus Communis)

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
100 ml
Similar products
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
Läbimüüdud