Tootevalik
Küüslauguõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml
Bränd: Dabur
Küüslauguõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml
  • Küüslauguõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml

Küüslauguõli juustele, Dabur Vatika, 200 ml

Bränd: Dabur

Küüslaugu ekstrakti õli soovitatakse kiilaspäisuse raviks, juuste kasvu stimuleerimiseks ja juuste väljalangemise vältimiseks. See õli puhastab nahapoorid, soodustab juuste taastumist ja aktiveerib vereringet peanahas. Kasutades "Dabur Vatika" küüslauguõli muutuvad juuksed siledaks, siidiseks ja läikivaks.

902 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: HL1067

12 kuud pärast avamist

Küüslaugu raviomadused on teada juba ammustest aegadest ja India meditsiinilistes käsitlustes soovitatakse küüslauku kasutada ettevaatlikult ja ainult ravimina. Üks küüslaugu kasutusaladest on kosmeetika, mis on tõhus vahend juuste tugevdamiseks ja juuste kasvu soodustamiseks.

Küüslauk on väga rikas valkude, rasvade, väävlit sisaldavate aktiivsete bioloogiliste ühendite, vitamiinide (C, E, A, D ja B), mineraalainete (jood, kaalium, naatrium, kaltsium, magneesium, seleen, räni, fosfor), inuliini, eeterlike õlide, fütontsiidide (looduslikud antimikroobsed, seenevastased ja parasiidivastased ained) ja muude kasulike ainete poolest.

Küüslaugu ekstrakti õli soovitatakse kiilaspäisuse raviks, juuste kasvu stimuleerimiseks ja juuste väljalangemise vältimiseks. See õli puhastab nahapoore, stimuleerib juuste taastumisprotsesse ja aktiveerib peanaha vereringet. Kasutades "Dabur Vatika" küüslauguõli muudab juuksed siledaks, siidiseks ja läikivaks.

Eriti tähelepanuväärne on see, et tal ei ole ebameeldivat ja teravat lõhna, kuid ta säilitab kõik selle imelise taime terapeutilised omadused.

Mõju:

  • * Tugevdab juuksejuuri;
  • * Soodustab juuste kiiret kasvu;
  • * Alustage juuste taastamise protsessi;
  • * Peatab juuste väljalangemise;
  • * Puhastab peanahka;
  • * Seenevastane, parasiidivastane ja antimikroobne toime;
  • * Aitab eemaldada kõõma;
  • * Juuksed muutuvad siidiseks ja läikivaks.

Kasutamise näidustused:

  • * Juuste väljalangemine,
  • * Aeglane juuste kasv,
  • * Sobib kõikidele juuksetüüpidele.

Vastunäidustused: individuaalne talumatus komponentide suhtes.

Kasutamine: kandke õli peanahale ja jaotage ühtlaselt üle kogu juuste pikkuse. Masseerige ringjate liigutustega, hõõrudes peanahka ja juuksejuurtesse. Keerake rätikusse ja jätke tunniks, eelistatavalt üleöö, seisma. Loputage põhjalikult vee ja šampooniga.

Järgnevat hooldust soovitatakse, et anda juustele ilus ja tervislik läige ning lisavolüümi. Šampooniga pesemisel lisage šampoonile umbes üks teelusikatäis Dabur Vatika juukseõli, segage ja kandke juustele. Jäta umbes 10 minutiks ja loputa veega.

Soovitatav on kasutada õli 2-3 korda nädalas.

Koostisained: Paraffinum Liquidum, Elaeis Guineensis õli, rapsiõli, Olea Europaea (Olive) puuõli, fenüültrimetikoon, lõhnaaine (Armel Cinnamal, Benzyl Salicylate, Lilial, Curnarine, Hydroxycitronellol, linalool, limoneen, mädarõika alkoholiekstrakt), rosmariinilehtede õli, Citrus Medica sidruniõli (sidruni ekstrakt), Allium Sativum sibulaekstrakt (küüslauk), BHT, D C kollane nr. 11 (CI 47000).

Mahutavus: 200 ml

Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
200 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud