Tootevalik
Kapha juukseõli, Maharishi Ayurveda, 100 ml
Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Kapha juukseõli, Maharishi Ayurveda, 100 ml
  • Kapha juukseõli, Maharishi Ayurveda, 100 ml
  • Kapha juukseõli, Maharishi Ayurveda, 100 ml
  • Kapha juukseõli, Maharishi Ayurveda, 100 ml

Kapha juukseõli, Maharishi Ayurveda, 100 ml

Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

"Maharishi Kapha juukseõli, mis põhineb seesamiõlil koos väärikate ja hinnaliste ayurveda ravimtaimedega, pakub optimaalset pesueelset hooldust ja sobib eriti hästi tugevatele ja rasvastele juustele.

2516 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 8713544013857

BDIH Cosmos Natural

Alustage oma päeva ayurveda täismassaažiga. Õlimassaaž elavdab keha ja hinge. Luksuslikud koostisosad ja ravimtaimed kaitsevad teie nahka keskkonna negatiivsete mõjude eest, stimuleerivad taastumist ja hoolitsevad kogu päeva eest.

"Maharishi Kapha Hair Oil", mis põhineb seesamiõlil koos väärikate ja hinnaliste ayurveda ravimtaimedega, tagab optimaalse hoolduse enne juuste pesemist ning sobib eriti hästi tugevatele ja rasvastele juustele.

Klassikalised ayurveda kirjutised soovitavad juukseõli regulaarselt juustele ja peanahale masseerida, et stimuleerida vereringet, tugevdada juuksejuuri ja toita juukseid.

Kasutamine: Masseerige Maharishi Kapha juukseõli juuksejuurtesse, jätke see vähemalt 30 minutiks ja seejärel peske juuksed, soovitavalt Maharishi Kapha šampooniga. Võid õli jätta ka ööseks ja hommikul välja pesta.

Koostisosad (INCI): Sesamum indicum seed oil*, Rubia cordifolia root powder, Cymbopogon nardus oil, Terminalia chebula fruit rind extract, Terminalia belerica fruit rind extract, Emblica officinalis fruit rind extract, Curcuma longa rhizome extract, Hibiscus rosa sinensis extract, Cuscuta reflexa extract, Oroxylum indicum root extract, Berberis aristata stem extract, Cyperus rotundus root extract, Curcuma longa rhizome extract, Geraniol**, Limonene**, Citronellol**.

* Koostisosad sertifitseeritud mahepõllumajandusettevõtetest.
** Looduslikest eeterlikest õlidest

Kõik Maharishi juukseõlid sisaldavad orgaanilisi koostisosi ja on toodetud vastavalt kontrollitud looduskosmeetika (BDIH) kriteeriumidele.

BDIH/COSMOS Organic poolt sertifitseeritud kontrollitud looduskosmeetika.

BDIH - Saksa sertifikaadi märgistus. See tähendab, et tootes on kasutatud looduslikke koostisosi, seda ei ole testitud loomade peal jne. Kriteeriumid põhinevad Saksamaa tervishoiuministeeriumi soovitustel alates 1993. aastast.

Juuksetüüp
Riebaluotis linkusiems plaukams
Kehatüüp (dosha):
Kapha
Kapha dosha mõju
Mažina
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Nyderlandai
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand