Tootevalik
Anti-Akne Clarina näopesugeel, Himalaya, 60ml
Anti-Akne Clarina näopesugeel, Himalaya, 60ml
  • Anti-Akne Clarina näopesugeel, Himalaya, 60ml

Anti-Akne Clarina näopesugeel, Himalaya, 60ml

Tõhus sügavpuhastusvahend probleemsele nahale, mis põhineb traditsiooniliselt naha tervise ja ilu säilitamiseks kasutatud ravimtaimede looduslikel ekstraktidel.

Puhastab näo, et vähendada ebapuhtust ja vähendab aknet põhjustava rasu tootmist. Sileda ja värske naha jaoks ilma probleemideta. Sobib rasusele nahale.

Clarina akne- ja mustpeade puhastusgeel:

* Eemaldab ebapuhtused ja vähendab ärritust

* Värskendab ja silub nahka

* Dermatoloogiliselt testitud

802 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: HLV-6080
Hetkel laost otsas


12 kuud pärast avamist

Nimbamedium, kurkum ja aloe vera ekstraktid puhastab poorid, mustpead ja vistrikud, vähendab rasu tootmist, vähendab naha tundlikkust, säilitab naha sileduse ja värskuse. Puhastusgeelil on tugev põletikuvastane ja taastav toime. Samuti aitab see pehmendada ja koorida surnud epidermise kihte, võimaldades nahal aktiivselt taastuda. Selle antioksüdantsed ja antibakteriaalsed omadused aitavad tõhusalt kaitsta nahka aknet, mustpead ja muid nahapinna kahjustusi põhjustavate bakterite kasvu eest.

Geel vähendab liigset rasu ja aitab tappa propioonbaktereid, mis on akne peamised põhjused, samuti kiirendab haavade paranemist, nahapõletikke ja helendab järk-järgult tumedaid laike ja arme, mis on põhjustatud ebaõigest akne ravist (postakne).

Clarina Anti Acne näopesugeel on formuleeritud spetsiaalselt valitud ravimtaimedega, mille tõhusust aknele kalduva, probleemse naha ja selle pehmuse puhul on uuringud tõestanud. Keratolüütiliste omadustega geel koorib ummistunud poore, eemaldades mustpead ja laigud. See takistab täiendava rasu ja akne tekkimist ja tekkimist. See hoiab poorid puhtad ja avatud. Nimbamedis toimib aknet põhjustavate mikroobide vastu ja koos kurkumaga vähendab ärritust. Aloe Vera, mis on tuntud oma rahustavate omaduste poolest, aitab hoida nahka siledana ja värskena. Ei kuivata ja kõrvaldab ärritust.

Aktiivsed koostisosad:

Neem (Azadirachta indica). Selle idamaades hinnatud taime koor ja lehed omavad tugevaid antiseptilisi, antimikroobseid ja seenevastaseid omadusi. See seletab selle märkimisväärset terapeutilist mõju nahahaigustele, sest pole saladus, et peaaegu kõik nahahaigused on põhjustatud bakterite ja seente elutegevusest nahapinnal. Neemil on võime sõna otseses mõttes tõmmata nahast välja kõik kahjulikud ained, desinfitseerides seda ja eemaldades ebatäiused. See aitab kõrvaldada akne bakteriaalsed põhjused ning on eriti kasulik ekseemi ja nahainfektsioonide ravimisel.

Aloe barbadensis. Niisutab nahka intensiivselt, stimuleerib ainevahetusprotsesse ja uuendab rakkude kiudusid. Ennetab põletikku. Aitab säilitada tervet epidermist. Sisaldab allantoiini, mis aitab kasulikel ainetel tungida sügavale naha struktuuri ja saavutada pigem sügavat kui pindmist niisutust. Annab nahale terve sära ja elastsuse. On looduslik UV-filter, mis kaitseb päikesevalguse negatiivse mõju eest. Puhastab ja taastab nahka ning aitab nahahaiguste korral. Sellel on seenevastased, antibakteriaalsed ja antiseptilised omadused. Sobib nahahaavade, allergiate ja putukahammustuste raviks.

Kuldne kurkum (Curcuma longa). Toimib loodusliku antibiootikumina, leevendab põletikulisi protsesse, leevendab nähtavalt akne mõju, ühtlustab nahavärvi ja hoiab ära uued põletikud. Kõrvaldab allergilisi reaktsioone, rahustab ärritunud nahka, vähendab sügelust ja punetust. Sellel on antiseptiline, põletikuvastane ja bakteritsiidne toime nahale, mis aitab võidelda mitte ainult akne, vaid ka raskemate nahapatoloogiate vormidega, nagu haavandid, dermatiit, psoriaas ja ekseem. Loodusliku antioksüdandina kiirendab see naha taastumist ja pinnakahjustuste taastumist.

Paju (Salix tetrasperma). Seda on mainitud juba varaseimates kirjalikes allikates kui olulistele raviomadustele vastavat taime. Puu kõigi osade biokeemiline koostis sisaldab salitsüülhapet, tanniine ja flavonoide, mis muudavad selle tõhusaks akne vastu. Kõik pajupuu osadest valmistatud preparaadid on bakteritsiidse, adstringentse, põletikuvastase ja palavikuvastase toimega. Pajukoor on tõhus ka raskete nahahaiguste puhul. See vähendab rasueritust ilma nahka kuivatamata; see puhastab nahka hästi tänu oma unikaalsele biokeemilisele koostisele, mille aktiivsed elemendid tungivad sügavale pooridesse. Väga õrnalt, kuid tõhusalt eemaldab surnud naharakud. Omab tugevat taastavat mõju nahale.

Kasutamine : kandke väike kogus puhastusvahendit niiskele nahale näole ja kaelale. Masseerige õrnade ringjate liigutustega 2 minutit, hooldades põhjalikult kahjustatud piirkondi. Loputage järelejäänud puhastusvahendi jäägid maha leige veega. Soovitatav kaks korda päevas.

Koostisosad: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate & Disodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Glycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Glycolic Acid, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Salix Alba Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Curcuma Longa Rhizome Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Disodium EDTA, BHT, Salix Tetrasperma (Indian Willow) Bark Extract, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Nahatüüp:
Riebiai, spuoguotai odai
Päritoluriik:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
60 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud