Tootevalik
Terve ekstra terav tšillipipar, TRS, 50g
Bränd: TRS
Vegan Vegan
Terve ekstra terav tšillipipar, TRS, 50g
  • Terve ekstra terav tšillipipar, TRS, 50g
  • Terve ekstra terav tšillipipar, TRS, 50g

Terve ekstra terav tšillipipar, TRS, 50g

Bränd: TRS
Vegan Vegan

Toodetakse parimatest ja kõige teravamatest tšillidest. "Chili's Extra Hot" on valmistatud kõrgeima kvaliteediga punasest tšillipiprast. See on maailma kõige populaarsem vürts. See lisab toidule atraktiivset vürtsi ja punast värvi. Extra hot tšillipipraid saab kasutada tervelt või valmistada pastaks püreedele, liha- ja riisitoitudele, suppidele, karritele, hautistele ja muule.

Terved kuivatatud tšillipiprad on üks tähtsamaid koostisosi. See aitab lisada tšillile kõige võimsamat ja kõrvetavat kuumust. See on väga kvaliteetne toode. See lisab autentset, vürtsikalt teravat maitset kõikvõimalikele roogadele, praetud riisile ja muudele roogadele.

* Ei sisalda kunstlikke värvaineid.

* Võib erutada teie maitseelamust.

* Vürtsikas vürts, millel on võimas ja elujõuline maitse

297 €
Saadavus: 10 Kogus
Tootekood: A-209

Punased tšillipiprad on väga teravad tšillipiprad. Kui tšillipiprad pannakse kuuma õli sisse ja praetakse, muutuvad nad tumedaks ja annavad toidule imelise maitse. Need tšillipiprad on valmistatud väikestest, päikese käes kuivatatud punastest tšillipipradest. See annab neile intensiivsema ja vürtsikamaitse. See on mitmekülgne vürts mitte ainult Aasia roogade, vaid ka hautiste ja spagettide jaoks.

Punaseid tšillipipraid võib kasutada ka pitsade garneeringuna.

Punaseid tšillipipraid kasutatakse laialdaselt paljudes köökides ja need on India köögi oluline koostisosa. Nad sobivad ideaalselt teravate kastmete ja tšilliõli valmistamiseks või lihtsalt toidule lisamiseks pärast kuumas õlis praadimist.

Kuivatatud punased tšillipiprad (pikad) on päikesekuivatatud parimatest käsitsi korjatud värsketest tšillipipradest. Punased tšillipiprad on erinevate roogade, nagu "Sambhar", "Rasam", "Kadhi Pakora", "Biriyani", "Madras Curry" jne, lahutamatu osa. See sobib igale toidule autentse maitse lisamiseks.

Rehüdreerimiseks rösti tšilli kergelt, aseta kaunad kaussi, kata vähese keedetud veega ja vajuta paar minutit. Rehüdreeritud tšillit saab tükeldada või ribadeks lõigata ja lisada suppidele, hautistele, salatitele, salsadele jne.

Toiteväärtus 100 g kohta:

Energia 1340 Kj / 320 kcal

Rasv 17,2 g, millest küllastunud rasva 3,3 g

Süsivesikud 55,5 g, millest suhkur 10,6 g

Valgud 12,2 g

Sool 30 mg

Koostisosad: kuivatatud terav punane pipar.

Allergeenid: pakendatud ruumides, kus töödeldakse muid seemneid ja soja.

Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud