Sobib suppide ja köögiviljaroogade maitsestamiseks. Võib purustada ja puistata enne serveerimist. Sobib ka leivatoodetele.
Lambaläätse lehed koos samanimelise taime seemnetega on India köögi põhikomponendid. Lehed, mida tuntakse ka kasuri methi nime all, on kergelt mõrkjad ja väga aromaatsed. TRS Mehti lambaläätse lehed on kuivatatud ja neid võib lisada otse toidule. Kasutage aromaatseid lehti kana-masalade, kartuli ja spinatiga karri, chana masala (köögiviljaroog kikerhernestega) ja paneeri (India toorjuust) valmistamiseks.
Suurepärane koostisosa India köögi autentse maitse andmiseks! Kuivatatud lambaläätse lehed on väga olulised paljudes India roogades ning neil on ainulaadne seller- ja apteegitilli maitse, millel on kergelt mõrkjas maitse. Neid on lihtne kasutada - lihtsalt lisage neid retseptis vastavalt juhistele ja saate luua maitsvaid roogi, mis võluvad teie maitsemeeli!
Kasutamissoovitus: Selle toote puhastamiseks on kasutatud kõiki sobivaid puhastusvahendeid.
Leotage vees umbes 1 minut ja loputage enne kasutamist põhjalikult. Lisage toidule vastavalt vajadusele, et tuua esile eriline originaalne maitse.
Toitumisdeklaratsioon (100g):
Rasv (6g), küllastunud rasv (0g), süsivesikud (40g), suhkur (0g), valk (29g), sool (0g), kiudained (7,2g)
Koostisosad: Kuivatatud lambaläätse lehed