Sobib suurepäraselt värske ingveri asemel. Koos teiste kuivatatud vürtsidega sobib toidu maitsestamiseks ja kastmete paksendamiseks.
Ingveril on aromaatne, mõrkjas ja vürtsikas maitse, millel on kerge sidruni maitse.
Kuivatatud ingveripulbrit ehk saunthi kasutatakse sageli India köögis. Seda võib lisada karrile, teele, küpsistele jne. Ingveripulbrit kasutatakse väikestes kogustes, sest see annab kuumust. See on hea talvel. Kuiv ingveripulber on, nagu nimigi ütleb, jahvatatud ingverijuur. Ingveripulbrit kasutatakse vürtsina, et lisada roogadele mahedat ja sooja maitset, samuti masala chai valmistamisel koos kaneeli, apteegitilli, kardemoni ja nelgiga.
Ingveripulber sobib suurepäraselt igasuguse toiduvalmistamise juurde. See 100 g kott, mis sisaldab rohkelt antioksüdante, on valmistatud parima kvaliteediga ingverijuurtest ja seda saab kasutada oma toiduvalmistamisele vürtsi ja särtsu lisamiseks. Nautige ehtsa ingveri ainulaadset maitset ja selle looduslikku kasu tervisele.
Toiteväärtus 100g:
Energia (Kcal) - 335Kcal
Valgud - 9 g
Rasv - 4,2 g, millest küllastunud rasvhappeid - 2,6 g
Süsivesikud - 72 g, millest suhkur - 3,4 g
Kiudained - 14 g
Kasutamine: Koos teiste kuivatatud vürtsidega sobib toidu maitsestamiseks ja võib kasutada kastmete paksendamiseks.
Koostisosad: Jahvatatud kuivatatud ingverijuur.
Säilitustingimused: Säilitada kuivas ja jahedas kohas.