Tootevalik
Kuivatatud sibulapulber, TAJ, 50g
Bränd: TAJ Indian
Vegan Vegan
  • Uus
Kuivatatud sibulapulber, TAJ, 50g
  • Kuivatatud sibulapulber, TAJ, 50g

Kuivatatud sibulapulber, TAJ, 50g

Bränd: TAJ Indian
Vegan Vegan

Taj Indian Spices Onion Powder on mugav ja mitmekülgne vürtsitoode, mida kasutatakse üldiselt toiduvalmistamisel sibula maitse lisamiseks, ilma et oleks vaja värsket sibulat.

151 €
Saadavus: 9 Kogus
Tootekood: 5905515727242

"Taj Indian Spices Sibulapulber on mugav ja mitmekülgne maitseaine, mida tavaliselt kasutatakse toiduvalmistamisel sibula maitse andmiseks ilma värske sibula kasutamiseta. Siin on selle peamised omadused ja kasutusalad:

Päritolu ja tootmine: Sibulapulber on valmistatud dehüdreeritud sibulast, mis on peeneks jahvatatud pulbriks. See protsess kontsentreerib sibula maitse ja lõhna, pikendades samal ajal selle säilivusaega.

Maitseprofiil: sibulapulbri maitse on magus ja vürtsikas, sarnane värske sibulaga, kuid kontsentreeritum. Kuivatamine annab pulbrile ka kergelt karamelliseerunud varjundi.

Kulinaarne kasutamine: Sibulapulbrit kasutatakse laialdaselt mitmesugustes köökides ja roogades, näiteks karamelliseeritud sibulas:

- supid, hautised ja kastmed

- lihahõõrumised ja marinaadid

- Salatikastmed ja vinaigrettes

- Köögivilja- ja kartulimaitseained

- praetud toitude täidised ja katted

Mugavus: Kuna värsket sibulat ei ole vaja tükeldada, on mugavam lisada sibula maitse regulaarselt retseptidesse.

Tekstuur: Pulbri peene tekstuuri tõttu seguneb see hästi teiste vürtside ja koostisosadega, nii et maitse on ühtlaselt jaotunud.

Pikk säilivusaeg: Sibulapulber säilib kauem kui värske sibul, kui seda hoitakse jahedas ja kuivas kohas, niiskuse ja päikesevalguse eest kaitstult.

Mitmekülgsus: Neid saab kasutada põhimaitseainena või kombineerida teiste maitseainetega, et luua individuaalseid maitseainesegusid konkreetsete roogade või köökide jaoks.

Toitumisprofiil: Kuigi sibulapulber sisaldab värskes sibulas sisalduvaid toitaineid, on selle peamine roll pigem maitse parandamine kui oluline toitainete allikas.

Koostis: 100% kuivatatud sibulapulber.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
50 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud