Tootevalik
Ajurveeda eliksiir-šampoon juuste hooldamiseks Amla Volume, Khadi, 200ml
Bränd: Khadi
Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume, Khadi, 200ml

Ajurveeda eliksiir-šampoon juuste hooldamiseks Amla Volume, Khadi, 200ml

Bränd: Khadi

Jõud sinu juustele - elujõulised juuksed ja volüüm tänu tugevatele juuksejuurtele, mis tagavad terve juuksestruktuuri.

Khadi Amla Elixir ajurveeda vägi: toetab juuste kasvu, tugevdab juuri, stimuleerib loomulikku melaniini tootmist, aidates seega peatada enneaegset juuste väljalangemist

Amla on vananemisvastane superpuuvili, mida traditsiooniliselt kasutatakse juuste väljalangemise ja enneaegse hallinemise vastu. Bhringaraj ja Tulsi peetakse India vananemisvastaseks duoks.

Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% naturaalne ja vegan, silikoonivaba

1608 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: KH-SHP-8-VE

* Jõud sinu juustele - elujõulised juuksed ja volüüm tänu tugevatele juuksejuurtele, mis tagavad terve juuksestruktuuri.
* Khadi Amla Elixir ajurveeda vägi: toetab juuste kasvu, tugevdab juuri, stimuleerib loomulikku melaniini tootmist, aidates seega peatada enneaegset juuste väljalangemist
* Amla on vananemisvastane superpuuvili, mida traditsiooniliselt kasutatakse juuste väljalangemise ja enneaegse hallinemise vastu. Bhringaraj ja Tulsi peetakse India vananemisvastaseks duoks.
* Traditsiooniline ajurveeda valem: 100% naturaalne ja vegan, silikoonivaba

Tugevdaja: pehme volüüm, tugevamad juuksejuured ja uus elujõud ka hallidele juustele.

Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir šampoon annab juustele oluliselt rohkem jõudu, täidlust ja elujõudu. Selle imelise efekti saladus peitub Khadi "Amla Volume" eliksiiris. See ajurveeda taimeekstrakt ühendab käsitsi valitud India ravimtaimede individuaalsed toimed tervikuks ja suurendab nende jõudu. Khadi Amla Volume Elixir on iidsete ajurveeda valemite järgi traditsioonilises protsessis tule kohal õrnalt keedetud maitsetaimede tulemus.

Kui hakkad juukseid pesema, märkad, et juuksejuured muutuvad tugevamaks ja peanaha ainevahetus paraneb. Võid üllatuda, kuidas juuksekasv on stimuleeritud. Juuksed muutuvad peagi tugevamaks, paksemaks ja läikivamaks ning saavutavad taas oma loomuliku ilu.

India superpuuvili Amla on väga rikas C-vitamiini poolest ja toetab seega juuste kasvu. Bhringaraj stimuleerib melaniini tootmist juustes ja kaitseb enneaegse hallinemise eest. India püha basiilikut Tulsit peetakse ajurveedas imeliseks elueliksiiriks. See on rikas antioksüdantide poolest ja on kaitseb vabade radikaalide eest.

Nagu sinu juuksed ja peanahk, on ka Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir Shampoo pH vahemikus 4,0–5,0. Sinu pH-tasakaal taastub loomulikult. Kui värvid oma juukseid loomulikult, näiteks kasutades naturaalset Khadi juuksevärvi, soovitame kasutada kolmeastmelist rituaali, et tõhusalt valmistuda Khadi Amla Volume Elixir šampooniks. See aitab märgatavalt kaitsta värvi intensiivsust.

Kuidas Khadi Amla Volume Elixir šampoonist maksimumi võtta:

Pigista õige kogus šampooni kätele ja leota vees, et tekiks vaht. Koheseks leevenduseks kanna vaht peanahale.
Soovitame jätta šampooni peanahale nii kauaks, kui tunned, et toimeainete imendumiseks vaja on. Seejärel loputa šampoon põhjalikult leige veega.

Juuste puhastamine ajurveedas: sellel, mida läänemaailmas peetakse igapäevaseks vajaduseks, on ajurveeda filosoofias kõrgem eesmärk. Juuste pesemine on osa terviklikust tseremooniast, mille käigus aura ja füüsiline keha mitte ainult ei puhastata, vaid vabastatakse ka välistest energiatest. Ajurveeda Khadi eliksiiriga on sinu keha, vaim ja hing iga kord taas harmooniliselt kooskõlas.

Khadi Amla Volume Ayurvedic Elixir šampooni saab kasutada koos järgmiste khadi juuksehooldustoodetega:
* Khadi ajurveeda tugev Amla juukseõli toetab Amla Volume šampooni toimet. See tugevdab juukseid juurtest otsteni ja hoiab ära juuste väljalangemise.
* Khadi ajurveeda šampoon Rose Repair täiendab Amla Volume šampooni, kui mõlemat kasutatakse vaheldumisi. Koos taastavad ja toidavad need intensiivselt sinu juukseid.
* Khadi ajurveeda eliksiir-šampoon „Neem Balance“ toidab ja niisutab õrnalt. See leevendab ärritunud peanahka ja võib ennetada kõõma teket.

Koostis (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Cananga Odorata Flower Oil, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Zinc Pca, Acacia Concinna Fruit Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Linalool**, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Benzoate**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Geraniol**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* ökoloogilistest taludest
** naturaalsetest eeterlikest õlidest.
*** valmistatud ökoloogilistest koostisosadest

-------------------------------------------------------

Khadi Amla Volume eliksiir-šampooni imeline toime põhineb Khadi Amla Volume eliksiiril, mis on toodetud hoolika protsessi käigus vastavalt iidsetele ajurveeda valemitele. India ürdid, puuviljad ja lehed on kombineeritud sellesse suurepärasesse segusse:

India karusmarja Amla peetakse ajurveedas "igavese nooruse ja ilu viljaks". Amla on rikas oluliste toitainete, sealhulgas täiendava C-vitamiini ja antioksüdantide poolest. Sellel on juustele vananemisvastane toime. Indias kasutatakse Amlat traditsiooniliselt juuste väljalangemise ja enneaegse hallinemise korral. Tugevate juurte, tõelise täiuse ja õrnuse tõttu.

Muinasjutulist ürti Bhringaraj nimetatakse Indias ka "juuste kuningannaks", ajurveeda järgi tugevdab see juuri ja juukseid ning soodustab nende kasvu.

India basiilik Tulsi on ajurveeda ravimtaim, millel on väidetavalt tervendav mõju kehale ja vaimule. Tulsi kasvab peaaegu igas India aias ja selles on palju väga tugevaid antioksüdante. See tugevdab ja kaitseb juukseid optimaalselt vabade radikaalide eest.

Shikakai puhastab juukseid intensiivselt, kuid õrnalt. Akaatsia puuviljaekstrakt stimuleerib ka juuste kasvu, parandab juuste tekstuuri ning annab sära ja täidlust.

India ürt Brahmi koos flavonoididega stimuleerib peanaha rakkude ainevahetust ja toidab seeläbi juuksejuuri.

Neemi antiseptiline toime reguleerib ja rahustab sinu peanahka.

India seebipähkel Reetha moodustab õrna vahu, mis õrnalt puhastab ja parandab.

Vaata Khadi kokkuvõtet toimeainetest, et saada rohkem teavet ajurveeda ravimtaimede hämmastava toime kohta.

Ajurveeda – maailma vanima loodusravi – jõud üllatab sind. Khadi elixir kehaõlid on sertifitseeritud rahvusvahelise COSMOS standardi AISBL mahe- ja looduskosmeetika rangete juhiste järgi ning nende kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt vastavalt Euroopa kosmeetikamääruse standarditele.

Juuksetüüp
Visų tipų plaukams
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud