Tootevalik
Ayurveda suuveeõli, Eliah Sahil, 100ml
Bränd: Eliah Sahil
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
  • Uus
Ayurveda suuveeõli, Eliah Sahil, 100ml
  • Ayurveda suuveeõli, Eliah Sahil, 100ml

Ayurveda suuveeõli, Eliah Sahil, 100ml

Bränd: Eliah Sahil
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Eliah Sahil "Ayurveda" suupuhastusõli on külmpressitud taimeõli, mis puhastab ja eemaldab füüsilised ebapuhtused hammaste, suu ja kurgu piirkonnast.

See taastab loomulikul viisil suuõõnefloora ja aitab seega kaasa teie organismi tervisele.

1205 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: PI13092

Eliah Sahil "Ayurveda" suupuhastusõli on külmpressitud taimeõli, mis puhastab ja eemaldab füüsilised ebapuhtused hammaste, suu ja kurgu piirkonnast. See taastab loomulikul viisil suuõõnefloora ja aitab seega kaasa teie organismi tervisele.

Kasutusjuhend. loputage suud 1 teelusikatäie õliga 2 - 20 minutit, seejärel sülitage välja. Loputage suu sooja veega ja peske hambaid nagu tavaliselt. Ayurveda traditsioonide kohaselt tuleks õli loputada tühja kõhuga kohe pärast hommikust tõusmist.

Mis on õli loputamine?

Õliga loputamine suu kaudu on iidne ayurveda tervishoiumeetod, mille abil detoksifitseeritakse keha ning puhastatakse suu ja kurguala. Ayurveda järgi on õliga loputamine igapäevane suuhooldusrutiin, mis loob suu ja kurgu bakterite tervisliku tasakaalu. See vähendab hambakivi, valgendab hambaid, värskendab hingeõhku ja detoksikatsiooni kogu keha.



Koostisosad (INCI): Sapindus Mukorossi seemneõli* (seebipähkli seemneõli oma toodangust),. *mahepõllumajanduslikest sertifitseeritud taludest

Valmistatud Austrias

-

Eliah Sahil
Eliah Sahil ------ - looduslik - sertifitseeritud orgaaniline - vegan Kui inimene on harmoonias iseendaga, siis on ta ka loodusega harmoonias ja seega on tal võimalus maailma positiivselt muuta. toodab tooteid, mis peegeldavad looduse puhtust. Kõik tooted on valmistatud kvaliteetsetest ravimtaimedest, taime- ja lilleessentsidest ning mineraalidest. Mahepõllumajanduslik tooraine pärineb peamiselt India ja Aafrika väiketalunikelt. Elijah Sahil väärtustab kõigi elusolendite elu ja seetõttu ei kasuta loomseid koostisosi ega loomkatseid.


Eliah Sahil Zero Waste Cosmetics * Zero Waste kasutab uuenduslikust kivipulbrist valmistatud tselluloosist etikette ja trükivärvi ilma mineraalõlide, lahustite ja lisaaineteta. Nende etikettide tootmisel kulub kuni 80% vähem vett. Ja mis kõige parem: selle paberi tootmiseks ei ole vaja raiuda ühtegi puud. Alumiiniumpakendid ja klaaspudelid on 100% ulatuses taaskasutatavad. Nad kasutavad ainult taastuvast suhkruroost valmistatud bioplastit ja ei kasuta tavapärast plasti.

Eliah Sahil






Eliah Sahiltooted on: * Vegan * 100% looduslik tooraine mahepõllumajandusest * ICADA sertifikaat * Sotsiaalne ja õiglane * Tervisliku eluviisi auhinna 2018 võitjad" " ei ole toodetes:
*



Pindaktiivsed ained, gluteen, palmiõli * Parabeenid, parafiin, silikoonid * Loomkatsetused ja loomsed koostisosad * Keemilised lõhna- ja säilitusained * Mikroplastid

Päritoluriik:
Austrija
Tootja riik:
Austrija
Summa:
100 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud