Tootevalik
Sinine tantsi Maroko kummeli eeterlik õli, Sattva Ayurveda, 10ml
Bränd: Sattva Ayurveda
Sinine tantsi Maroko kummeli eeterlik õli, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Sinine tantsi Maroko kummeli eeterlik õli, Sattva Ayurveda, 10ml

Sinine tantsi Maroko kummeli eeterlik õli, Sattva Ayurveda, 10ml

Bränd: Sattva Ayurveda

Maroko kummeli (Tanacetum annuum) õitest ekstraheeritud aromaatne õli. Sellel on iseloomulik sinine värvus, mis tuleneb tugevast põletikuvastasest ja antioksüdantsest ühendist kamasuleenist. Eeterlikul õlil on magus, lilleline aroom, milles on puuvilja- ja ravimtaimseid noote ning rahustavaid ja rahustavaid omadusi, mistõttu on see populaarne aroomiteraapias. See võib aidata vähendada stressi ja ärevust, edendada lõõgastumist ja parandada une kvaliteeti.

4028 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 5903794188075
Hetkel laost otsas


Maroko kummel või üheaastane kibuvits, lat. Tanacetum annuum, eeterlik õli, tuntud ka kui "marshmallow". Blue Tansy, sest eeterlik õli on tumesinist värvi. Aromaterapeudid lisavad seda alati allergiate, astma, allergiliste laste ja täiskasvanute rahustavatesse rituaalidesse; selle allergiavastaste, põletikuvastaste, sügelusevastaste ja tursete vastaste omaduste tõttu.

(Aastane kibuvitsa ei tohi segi ajada hariliku kibuvitsa, lat. Tanacetum vulgare, millel on erinevad bioaktiivsed ained ja omadused).

Vahemere piirkonnas on metsik Maroko kummel peaaegu välja surnud. Seda kasvatati esmakordselt Marokos, sellest ka nimetus. Eeterliku õli sinine värvus tuleneb kamasuleeni (20-30%) ja teiste oluliste bioaktiivsete ühendite, nagu sabineen, kampfeer, mürtseen ja pineenid (alfa- ja beeta), sisaldusest. Üksikasjalikumalt vt jaotist DCMS/GCMS analüüs.

* Eeterlik õli on tumesinise värvusega.

* Sellel on puuviljalikviiri-lille-mündi-heina lõhn.

* Rahustab tundlikku, ärritunud, sügelevat nahka.

* Vähendab turset.

* Kasutatakse kosmeetikatoodetes dermatiidi ja ekseemi all kannatava naha hooldamiseks.

* Aroomiteraapid lisavad seda alati allergiliste, astmaatiliste laste ja täiskasvanute rahustavatesse rituaalidesse; tänu selle allergiavastastele, põletikuvastastele ja sügelust leevendavatele omadustele.

Kasutamine

Ruumide lõhnastamiseks lisage 1-2 tilka eeterlikku õli aroomilampidele ja küünlajalgadele.

Vanni jaoks segage 7 - 8 tilka seda eeterlikku õli klaasi keefiri, koore, jogurti või supilusikatäie soola, mee, maheda õliga ja valage vanni.

Kosmeetika jaoks segage 3 - 4 tilka eeterlikku õli 20 g mis tahes kreemiga ja kasutage naha toitmiseks.

Hoiatused. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte kasutada otse nahale.

Ei soovitata alla 6-aastastele lastele!

Kasutage ainult välispidiselt!

Allergiatundlikkust tuleb kontrollida! Enne eeterlike õlide kasutamist on soovitatav kontrollida naha ja hingamisteede allergilist tundlikkust: segada üks kuni kaks tilka õli 0,5 kuni 1 teelusikatäie taimeõliga ja kanda vatitükiga küünarvarre siseküljele, randmele või küünarnuki kortsule. Kui mõne aja pärast (maksimaalselt 12 tunni pärast) ei teki allergilisi reaktsioone, nagu punetus, sügelus, võite kasutada õli nahahoolduseks.

Säilitage õhukindlas konteineris jahedas ja pimedas kohas.

100% puhas Maroko kummeli eeterlik õli.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud