Jaggery on midagi enamat kui lihtsalt magusaine. Indias peetakse seda eriti väärtuslikuks toiduaineks. Jaggeryt kasutatakse karamelli ja puuviljade maitsestamiseks, sageli kasutatakse kuumade ja külmade jookide, maiustuste ja India roogade valmistamiseks.
Jaggery on traditsiooniline rafineerimata suhkur, mida kasutatakse laialdaselt Aasias, Aafrikas ja Lõuna-Ameerikas. Seda tüüpi suhkrut toodetakse suhkruroomahla kontsentreerimise teel, ilma melassi (pruuni suhkrusiirup) lahjendamata või suhkrukristalle eraldamata. Rafineerimata roosuhkur on sellesse jäetud magustamata lisandite tõttu vähem magus kui meie tavaline rafineeritud suhkur. Rafineerimata suhkur on tervislikum kui rafineeritud suhkur. See säilitab ka mõned mineraalsoolad ja selle suhkru valmistamise protsess ei vaja täiendavaid keemilisi lisandeid. Rafineerimata suhkur siseneb vereringesse aeglasemalt ja ühtlasemalt, mistõttu veresuhkru tase nii järsult ei tõuse.
Jaggery on suhkruroo melassist saadud toorsuhkur, mis on rikas mineraalide, vitamiinide ja mikroelementide poolest. Ajurveeda klassika!
Jaggery on midagi enamat kui lihtsalt magusaine. Indias peetakse seda eriti väärtuslikuks toiduaineks. Jaggeryt kasutatakse karamelli ja puuviljade maitsestamiseks, sageli kasutatakse kuumade ja külmade jookide, maiustuste ja India roogade valmistamiseks.
Keskmine pruun, heledam värvus. Kõik koostisained on pärit sertifitseeritud ökoloogilistest farmidest.
Koostis: puhas roosuhkur*
*kontrollitud mahepõllumajandusest
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1491 kJ / 356 kcal
Rasvad: 0 g, millest küllastunud rasvhapped: 0 g
Süsivesikud: 87,9 g, millest suhkur: 80 g
Valgud: 0,9 g
Sool: 0 g
Säilitamistingimused: Hoida jahedas ja kuivas kohas.
Päritolu: ELi-väline põllumajandus (India)
Tootja: Cosmoveda, Saksamaa
- −40%