Ghee on sulatatud või, mida kasutatakse India köögis mitmesuguste roogade valmistamiseks.
Ghi või koosneb peaaegu täielikult puhtast rasvast ja seda saab kuumutada kõrgel temperatuuril ning see sobib praadimiseks või fritüürimiseks.
Samuti saab seda väga kaua säilitada ja jahedas hoida nädalaid.
Ghee või on sulatatud või, mis ei sisalda vett, piimavalke ega piimasuhkrut - see on puhas võiõli. Ghi ei ole nii tihe ega kreemjas kui või, see on pehme ja kristalliline. Sellel on intensiivne, maitsev võilõhn ja selle maitse on suurepärane, pähkli aroomi ja kerge juustulise noodiga. Ghee sobib suurepäraselt kõikide toitude ja koostisosadega.
See on ideaalne tervislikuks toiduvalmistamiseks, kuna tal on kõrge suitsutemperatuur - kuumutamisel ei teki kahjulikke vabu radikaale.
Suurepärane maitse, toitev.
Valmistatud värskest lehmapiimast.
Sellel on täiuslik tasakaal kergesti imenduvate rasvhapete vahel.
Ghee't võib kasutada toiduainetes võina või õlina, kuid seda hinnatakse kõrgelt ka kosmeetika- või ravitoodete koostisosana või alusena - kreemina taastumiseks, kareda naha puhul, silmapiirkonna värskendamiseks või beebihooldusvahendina. Seda võib kasutada ka unetuse abivahendina koos sooja piimaga.
Ghee või on vanadest traditsioonilistest ayurveda retseptidest pärit eliksiir. See on tõeline "aeglane toit" - ilma tööstusliku töötlemiseta.
Ghi on toiduvalmistamisel kasutatud tuhandeid aastaid. Ayurveda köögis kasutatakse Ghi'd või, õli või rasva asemel. See stimuleerib Agni (seedimistuli) ja on iseenesest kergesti seeditav. Ghi on kergesti seeditavate toitude skaalal 1. kohal enne võid, taimeõlisid või loomseid rasvu. See on toitaine, mis soodustab head tervist ja mida saab kuumutada ilma kvaliteedikadu kaotamata. Samuti on see väga rikkalik ja seda saab säilitada ilma külmutuseta. Ghee vabastab inimese seedesüsteemi. Ghi abil saab siduda ja kõrvaldada toksiine meie toidus, soodustades sellega head üldist heaolu aastateks.
Ghi või kasutamine:
* Keetmiseks, küpsetamiseks, aurutamiseks, praadimiseks, küpsetamiseks
* Maitseainete õrnaks praadimiseks; need avanevad ja paljastavad oma täieliku maitse.
* Ideaalne aurutamiseks, kuna säilitab vitamiine.
* Valmistatud toitude, näiteks köögiviljade, riisi või teravilja soojendamiseks.
* Leiva röstimiseks - näiteks soojalt, koos ürtide ja vürtsidega.
Kasutage hea maitsega toidurasvana. Võib praadida, lisada riisi- või köögiviljaroogadele maitse ja toiteväärtuse parandamiseks. Pärast avamist külmutada, tarbida 3 kuu jooksul.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia / kalorid: 3692kJ / 898Kcal
Rasv: 99,8 g, millest küllastunud rasva: 63,3 g
Süsivesikud: 0g, millest suhkrute sisaldus: 0g
Kiudained: 0 g
Valgud: 0g
Sool: 0g
Ingredients: ghee või (99,8 %), etüülbutüraat.
Päritoluriik: India
Tootja: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Ühendkuningriik
Säilitada jahedas, pimedas ja kuivas kohas.
- −20%