Sharkara on ainulaadne Ayurveda suhkur, mida traditsiooniliselt toodetakse Indias. Selle kvaliteedi ja ühilduvusomadused muudavad selle suhkru väga ainulaadseks.
Ayurveda kirjeldab väga paljusid suhkruliike, kuid Sharkara suhkrut peetakse kõige väärtuslikumaks. Ümberkristallimisprotsess tagab suhkru eriti kõrge puhtuse.
Sharkara on väga ainulaadne Ayurveda suhkur, mida toodetakse India väikestes tehastes keeruliste tehnikate abil koos Ayurveda nõustajate Dr. Kirit Pandya ja dr Prerak Shah.
Sharkara on väga õrn ja harmoniseerivate omadustega. See on valmistatud spetsiaalse retsepti järgi ja ei ole pleegitatud, seega on sellel helehall värv ja peaaegu neutraalne pH väärtus.
Ayurveda kirjeldab paljusid suhkruliike. Sharkarat peetakse kõige väärtuslikumaks liigiks. Intensiivne ümberkristallimisprotsess tagab suhkru erakordse puhtuse.
Sharkara on ainulaadne Ayurveda suhkur, mis on spetsiaalselt valmistatud Indias. Seda toodetakse keerukas protsessis väikestes tehastes Ayurveda nõustajate dr Kirit Pandia ja dr Prerak Shahi järelevalve all. Tootmisprotsess pärineb nii klassikalistest Ayurveda tekstidest kui ka Vaidija (Ayurveda arstide) perekonna kaasaegsetest traditsioonidest. Sellel kuninglikul suhkrul on erakordsed omadused ainult siis, kui rangelt järgitakse kehtestatud tootmisjuhiseid.
Sharkara on väga õrn ja Ayurveda järgi harmoniseeriva toimega. Roosuhkru hapet tootvad osad asuvad peamiselt taime vartes ja juurtes. Puhastamine ja aeglane ümberkristallimisprotsess eemaldavad need toksiinid. Tootmise käigus läheb kaotsi umbes 1/3 mahust. Pärast kristalliseerumist allesjäänud helekollased ebaühtlased kristallid kuivatatakse kuuma India suvepäikese käes. See protsess küpseb ja annab Ayurvedale jõudu. Lõpuks purustatakse see väikesteks tükkideks ja jahvatatakse pulbriks.
Rafineerimise lõpus tavalist suhkrut tavaliselt pleegitatakse väävelhappega, mis hävitab kõik Ayurveda omadused. Tõelist klassikalist Ayurveda Sharkara Ayurveda suhkrut sellisel viisil ei töödelda. Seda on näha helehallina. Sellel on peaaegu neutraalne pH.
Koostis: Roosuhkru, vürtside ja ürtide segu
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1680 kj / 401 kcal
Rasv: 0 g
millest küllastunud rasvhapped: 0 g
millest polüküllastumata rasvhapped: 0 g
Süsivesikud: 100 g
millest suhkur: 100 g
Valk: 0 g
Sool: 0 g
Säilitamistingimused: Hoida kuivas ja valguse eest kaitstult.
Päritolu: ELi-väline põllumajandus (India)
Tootja: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Saksamaa